Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σφαιρόπουλος: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και σεβόμαστε όλες τις ομάδες»

Σφαιρόπουλος: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και σεβόμαστε όλες τις ομάδες»

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της αναμέτρησης με την Χάποελ Ιερουσαλήμ στο πρωτάθλημα Ισραήλ.

Στο παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, καθώς η Μακάμπι προετοιμάζεται για το μεγάλο ματς της Winner League. O Έλληνας τεχνικός υποστήριξε πως δε έχει προβλήματα και ότι άπαντες γνωρίζουν την σημαντικότητα της αναμέτρησης.

Ο προπονητής της Μακάμπι, μιλώντας για την «μάχη» με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, τόνισε: «Δεν είναι μια εκκρεμότητα, αλλά είναι μια διαδικασία παιχνιδιών. Παίζουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα και εμείς είμαστε καλή ομάδα, οπότε θα είναι καλό για την διοργάνωση του πρωταθλήματος.

Πώς μπορείς να εκπλήξεις έναν αντίπαλο όταν δεν παίζεις με τις καλύτερες συνθήκες; Δεν πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες μπορούν να κάνουν τίποτα για να εκπλήξουν η μία την άλλη. Έχουμε τη φιλοσοφία μας και το μας ξέρουν. Θα είναι καλύτερος αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη.

Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και σεβόμαστε όλες τις ομάδες. Έτσι έχουμε πετύχει ως ώρας. Καταλαβαίνουμε τη σημασία του αγώνα και παίζουμε καλά. Οι καταστάσεις για το παιχνίδι δεν είναι οι ίδιες με αυτές προ κορωνοϊού. Μπορείς να το καταλάβεις από διάφορες καταστάσεις.

Έχουμε προπονηθεί μόνο τρεις εβδομάδες. Όλες οι ομάδες δεν μπορούν να παίξουν το μπάσκετ που ξέρουν. Επηρεάζει άπαντες αυτή η κατάσταση. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε και να έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα στο παιχνίδι μας».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024