Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ, σημειώθηκε το μεσημέρι δυτικά/νοτιοδυτικά της Κάσου.
Ειδικότερα, εκ μέρους των φορέων συγκρότησης του Ενιαίου Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου, το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ανακοινώνει ότι σήμερα, στις 14:18 ώρα Ελλάδος, το σεισμολογικό δίκτυο κατέγραψε Ασθενή σεισμική δόνηση με μέγεθος 4.4 στην κλίμακα ρίχτερ. Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 401 Χλμ. ΝΑ της Αθήνας.
Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 12 Χλμ. ΔΝΔ της Κάσου.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).