Σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά», ο κ. Καμμένος μπροστά στον Αλέξη Τσίπρα προέτρεπε τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο να παρέμβει ωμά στη δικαιοσύνη κατά των δυο δημοσιογράφων.

Ούτε η παρουσία του τότε Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στάθηκε εμπόδιο, στην εμμονή του Πάνου Καμμένου να εξοντώσει δικαστικά τους Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο.

Σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά», ο κ. Καμμένος μπροστά στον Αλέξη Τσίπρα προέτρεπε τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο να παρέμβει ωμά στη δικαιοσύνη κατά των δυο δημοσιογράφων.

Ο πρώην αναπληρωτής Δικαιοσύνης μιλώντας το πρωί στο MEGA απέφυγε να διαψεύσει το διάλογο της ντροπής και χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως «έναν από τους πιο θεσμικούς πρωθυπουργούς».

Τα όσα έρχονται στο φως δείχνουν σε όλους το ύφος και το ήθος της εξουσίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, σχολίασε η Νέα Δημοκρατία.

Ακόμη και παρουσία του τότε πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα ο Πάνος Καμμένος δεν συγκρατούσε την εμμονή του να καταστρέψει την εφημερίδα «Παραπολιτικά» και να σύρει στα δικαστήρια τον εκδότη Γιάννη Κουρτάκη και τον διευθυντή της, Παναγιώτη Τζένο.

Σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, αποκάλυψε σε συνομιλία του με τον διευθυντή της εφημερίδας, την πίεση που δεχόταν από τον τότε υπουργό Άμυνας.

– Παπαγγελόπουλος: Δεν ξέρω, έτσι, ο Καμμένος μπορεί να λέει και μ@@…ιες, εεε ότι και λένε ότι ο Ζαγοραίος δεν αφήνει τον Ανδρέου και τον Ζαγοραίο δεν τον αφήνεις εσύ. Του λέω τι λες ρε μ@@α, εγώ ούτε ξέρω για την υπόθεση», λέω εγώ, την είχα ξεχάσει, δεν ήξερα ότι… Μου λέει: «απόδειξέ το ότι μου λες αλήθεια. Πάρε τώρα τον Ζαγοραίο μπροστά μου και δωσ’του εντολή να τους γ@@@..».

-Τζένος: Στον Τσίπρα αυτά μπροστά. Κάτσε περίμενε, στον Τσίπρα αυτά μπροστά;

-Παπαγγελόπουλος: Ναι, ναι, ναι

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, μιλώντας στην εκπομπή MΕGA Σαββατοκύριακο δεν διέψευσε τον διάλογο της ντροπής που είχε με τον Πάνο Καμμένο παρουσία του Αλέξη Τσίπρα ενώ απέφυγε να απαντήσει θετικά στο ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά.

Παπαγγελόπουλος: Ο Τσίπρας είναι ένας από τους πιο θεσμικούς πρωθυπουργούς.

Eρώτηση: θα κινηθείτε νομικά;

Απάντηση: Θα δω πως θα το χειριστώ, στο τέλος της συζήτησης.

Ο τότε προϊοστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλίας Ζαγοραίος – τον οποίο εμπλέκει στις επιδιώξεις του ο Πάνος Καμμένος – αντέδρασε έντονα.

«Οι διάλογοι μεταξύ προσώπων για τρίτους δε με αφορούν ουδόλως. Οι δημοσιευόμενοι δε και αληθείς υποτιθέμενοι αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο του επιδιωκόμενου ήτοι την απόλυτη ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Ας μην εκλαμβάνεται η αξιοπρέπεια ως αδυναμία. Οποιος ξέρει να σιωπά ξέρει και να μιλ’α» ήταν η δήλωση Ζαγοραίου.

«Πληθαίνουν οι ενδείξεις αλλά και οι ισχυρές αποδείξεις» για τον τρόπο που εργάζονταν επί τέσσερα και πλέον χρόνια». «Ο κ. Παπαγγελόπουλος λέει ότι τα ήξερε όλα ο κ. Τσίπρας» είπε από την πλευρά του ο κ. Λοβέρδος.

Αίσθηση προκαλεί επίσης ο απαξιωτικός τρόπος με τον οποίο αναφέρεται ο τέως αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης – στον Πάνο Καμμένο αλλά και στη σύζυγό του Τζούλη – όπως αποκαλύπτεται από τη συνομιλία που είχε με τον Παναγιώτη Τζένο, τον Φεβρουάριο του 2018.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr