
Κοροναϊός : Βαρύ πλήγμα με 25.060 νεκρούς στο Μεξικό
Το υπουργείο Υγείας του Μεξικού ανακοίνωσε χθες Πέμπτη ότι το προηγούμενο 24ωρο κατέγραψε 736 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 και 6.104 κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.
Το υπουργείο Υγείας του Μεξικού ανακοίνωσε χθες Πέμπτη ότι το προηγούμενο 24ωρο κατέγραψε 736 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 και 6.104 κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.
Και 202.951 κρούσματα
Ο συνολικός απολογισμός της πανδημίας του κοροναϊού στη χώρα έφτασε έτσι τους 25.060 νεκρούς επί συνόλου 202.951 επισήμως επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης.
Στελέχη της μεξικανικής κυβέρνησης τονίζουν πως στην πραγματικότητα ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον ιό πιθανόν είναι πολύ υψηλότερος από αυτόν των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων.
Πηγή: ΑΠΕ
- Πειραιάς: Ελεύθερος ο σύντροφος της 24χρονης που έπεσε στο κενό – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Η Νιγηρία επιβεβαίωσε τον θάνατο υψηλόβαθμου αξιωματούχου του Ισλαμικού Κράτους σε κοινή επιχείρηση με τις ΗΠΑ
- O Μουρίνιο έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή στην Ρεάλ! (pic)
- Από φέρετρα μέχρι βάρκες – Τι πετάνε οι θεσσαλονικείς στα σκουπίδια
- Πέθανε ο άνδρας που είχε δεχθεί επίθεση από καρχαρία στην Αυστραλία
- Οι “απαντήσεις” για Ποντένσε, Έσε



