Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΚΕ: Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός της Novartis στις ΗΠΑ αποτελεί «deal»

ΚΚΕ: Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός της Novartis στις ΗΠΑ αποτελεί «deal»

Deal που συγκαλύπτει την έκταση του σκανδάλου της Novartis και τους πραγματικούς υπεύθυνους, χαρακτηρίζει τον εξωδικαστικό συμβιβασμό της φαρμακευτικής εταιρείας με τις Αρχές των ΗΠΑ, το ΚΚΕ και κατηγορεί ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για αποπροσανατολιστικό καβγά για να κρύψουν τα πάρε-δώσε με τους επιχειρηματίες

Deal που συγκαλύπτει την έκταση του σκανδάλου της Novartis και τους πραγματικούς υπεύθυνους, χαρακτηρίζει τον εξωδικαστικό συμβιβασμό της φαρμακευτικής εταιρείας με τις Αρχές των ΗΠΑ, το ΚΚΕ.

Συγκάλυψη της μπόχας

Ο Περισσός υποστηρίζει ότι η εξέλιξη αυτή δεν δικαιώνει τη ΝΔ αλλά ούτε και το ΣΥΡΙΖΑ και τους κατηγορεί για αποπροσανατολιστικό δικομματικό καβγά με στόχο της συγκάλυψη της μπόχας από τα πάρε-δώσε που έχουν με επιχειρηματίες.

Αναλυτικά το σχόλιο του ΚΚΕ επισημαίνει:

«Τέτοιου είδους εξωδικαστικοί συμβιβασμοί αποτελούν στην ουσία “deal” μεταξύ κρατών και μεγάλων εταιρειών. Ούτε αποτυπώνουν την αλήθεια ούτε πολύ περισσότερο αποδεικνύουν την έκταση και τους πραγματικούς υπεύθυνους των σκανδάλων.

Απ’ αυτή την άποψη η προσπάθεια της ΝΔ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανιστούν δικαιωμένοι απ’ αυτήν την εξέλιξη υπηρετεί το γνωστό αποπροσανατολιστικό δικομματικό καβγά και τη συγκάλυψη της μπόχας που αναδύουν τα πάρε – δώσε με μεγαλοεπιχειρηματίες που όλες οι κυβερνήσεις είχαν».

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024