Εταιρεία ψάχνει κομπάρσους για να κάνουν τα Ορκ στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Η εταιρεία ψάχνει άτομα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για να παίξουν τα Ορκ στην επερχόμενη τηλεοπτική υπερπαραγωγή της Amazon.
Μήπως έχετε σημάδια από εγκαύματα ή γρατζουνιές στο πρόσωπο; Έχετε μεγάλα αυτιά, μικρά μάτια, «ενδιαφέρουσα» μύτη ή γωνιώδες πρόσωπο; Τότε, έχετε την ευκαιρία να γίνετε διάσημοι στη Νέα Ζηλανδία και στη συνέχεια στον υπόλοιπο κόσμο, παίζοντας το… Ορκ στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».
Το πρακτορείο BGT Actors Models & Talent στη Νέα Ζηλανδία ψάχνει άτομα με «περίεργη εμφάνιση» («funky looking») για να παίξουν ρόλους κομπάρσων στην τηλεοπτική υπερπαραγωγή της Amazon.
Τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει από το 2019 στη Νέα Ζηλανδία, όμως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού «πάγωσαν».
Τον Οκτώβριο, το πρακτορείο ταλέντων είχε δημοσιεύσει στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, την πρώτη αγγελία και την Τετάρτη επανήλθε με νέα, η οποία μάλιστα καλεί σε «άμεσο κάστινγκ».
Δεν αναφέρεται κάποιος συγκεκριμένος ρόλος, αλλά από τα… συμφραζόμενα και τις ιδιαιτερότητες που αναζητούνται στους ηθοποιούς είναι φανερό ότι η αγγελία αφορά σε ρόλους για Ορκ, τον κακό και δύσμορφο λαό του σύμπαντος του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».
Η αγγελία αναφέρει: «Έχετε κάποιο σημάδι από δάγκωμα, έγκαυμα προσώπου, μακριά κοκαλιάρικα άκρα, βαθιά ζυγωματικά, γραμμές στο πρόσωπό σας, ουλές, αυτιά που προεξέχουν, ενδιαφέρουσες μύτες, μικρά ή μεγάλα μάτια, παραμορφώσεις, κοκκαλιάρα πρόσωπα, σας λείπουν άκρα;»
Δείτε την αγγελία:
- Πώς η ζέστη επηρεάζει τη γάτα σας και οι τρόποι για να την προστατεύσετε
- Τραγωδία στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ: 13χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών!
- Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]
- Δημοσθένης: Παράφορο πάθος και γνήσια τραγικότητα (Μέρος Α’)
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- ΥΠΕΞ για 52η επέτειο της τουρκικής εισβολής: Η επίλυση του Κυπριακού παραμένει ύψιστη προτεραιότητα
- «Μύθος» ο Γιαμάλ στα 19 του: Το ασύλληπτο επίτευγμα του σούπερ σταρ της Ισπανίας (pics)
- Ο Τόλκιν, ο Άντι Σέρκις και η διαμάχη για το λευκό κάστινγκ του νέου «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)










![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442