Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημητρακόπουλος: Τα προϊόντα υποκλοπής είναι παραδεκτά αποδεικτικά μέσα για θέματα διαφθοράς

Δημητρακόπουλος: Τα προϊόντα υποκλοπής είναι παραδεκτά αποδεικτικά μέσα για θέματα διαφθοράς

Αναφερόμενος στις αποκαλύψεις Μιωνή και ερωτηθείς για το αν μπορούν να στηριχθούν κατηγορίες από προϊόν υποκλοπής, ο κ. Δημητρακόπουλος επισήμανε ότι «τα προϊόντα υποκλοπής με νόμο του 2015 που είχε ψηφιστεί επί κ. Παπαγγελόπουλου είναι παραδεκτά αποδεικτικά μέσα σε θέματα διαφθοράς ή οικονομικά εγκλήματα.

Την επιβολή ποινής ακόμα και ισόβιας κάθειρξης έχει επιβάλει η ελληνική δικαιοσύνη σε υποθέσεις που στηρίζονται σε διαλόγους που έχει γίνει απομαγνητοφώνηση, σύμφωνα με τον δικηγόρο, Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τις αποκαλύψεις Μιωνή και ερωτηθείς για το αν μπορούν να στηριχθούν κατηγορίες από προϊόν υποκλοπής, ο κ. Δημητρακόπουλος επισήμανε ότι «τα προϊόντα υποκλοπής με νόμο του 2015 που είχε ψηφιστεί επί κ. Παπαγγελόπουλου είναι παραδεκτά αποδεικτικά μέσα σε θέματα διαφθοράς ή οικονομικά εγκλήματα.

«Ακούμε τη φωνή του κ. Παππά, δεν την αμφισβήτησε, δεν είπε ότι δεν είμαι εγώ. Δεν αμφισβήτησε ούτε το περιεχόμενο των συζητήσεων. Αν έχει παραποιηθεί η συνομιλία, αυτό πλέον με τα σύγχρονα μέσα εύκολα διαπιστώνεται» τόνισε μεταξύ άλλων.

Σε ό,τι αφορά στην εμπλοκή της συζύγου του πρωθυπουργού στους διαλόγους Παππά-Μιωνή, ο κ. Δημητρακόπουλος σχολίασε ότι πρόκειται για απαράδεκτη θεσμική εκτροπή. «Είναι δραματικό αυτό που συνέβη, να διαβάζω πάλι στους διαλόγους ότι ο κ. Παππάς ακούγεται να λέει να βάλει έναν δικηγόρο να πει πράγματα σε βάρος της συζύγου του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να στοχοποιείται και η σύζυγος. Πρόκειται για απαράδεκτη θεσμική εκτροπή», κατέληξε.

Sports in

Κρατούμενοι έσκαψαν τούνελ σε φυλακή για να αποδράσουν αλλά έπεσαν σε αστυνομικούς

Ο υπολογισμός των κρατουμένων τους οδήγησε να σκάψουν τούνελ με λάθος κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024