Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άση Μπήλιου: Σαββατοκύριακο με έντονες πλανητικές αλλαγές

Άση Μπήλιου: Σαββατοκύριακο με έντονες πλανητικές αλλαγές

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το Σαββατοκύριακο βρίσκεται προ των πυλών και η Άση Μπήλιου έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

View this post on Instagram

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο! Μετά κόπων και βασάνων τα καταφέραμε και το #starssystem επιστρέφει στο @starchanneltv με μια μικρή αλλαγή στην ώρα. Πλέον θα παίζει κάθε Σάββατο στη 1:00 μμ. Σήμερα σας έχω αναλυτικές προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο ζωδίου για όλα αυτά που έρχονται, ώστε να έχετε μια εικόνα πως θα κυλήσει το υπόλοιπο του Ιουνίου. Στα θετικά ότι θα γυρίσει επιτέλους σε ορθή πορεία η Αφροδίτη στις 24.6 και θα βοηθήσει σε ερωτικά οικονομικά. Ακόμη κι η έκλειψη στις 21.6 θα βοηθήσει κάποιους να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους. Θα πούμε πολλά στο ραντεβού μας στη 1:00μμ❤️ Σας περιμένω:-) Ευχαριστώ τους αγαπημένους συνεργάτες μου της εκπομπής που τα έκαναν να φαίνονται όλα εύκολα και σαν να μην πέρασε μια μέρα τον @di_stam @anastasiossinapis, την Ηλιάνα την Αλεξία, τον Μίντο, το styling team @ntotsikasnassos @ezindrou τον @manos_aslanis τη Χριστίνα μου! Special thanx στην @ullapopkengreece γι αυτό το θεϊκό κίτρινο καλοκαιρινό ρούχο και την @funk_da_queen για τα σκουλαρίκια που απογειώνουν κάθε outfit! Make up by @maccosmeticsgreece

A post shared by @ asibiliou on

Η γνωστή αστρολόγος μίλησε για τις πλανητικές αλλαγές που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες, αφού σήμερα, Παρασκευή και αύριο, Σάββατο η Σελήνη θα είναι στον Παρθένο κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε έναν πρακτικό προσανατολισμό. «Τελευταίες ημέρες με τον Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων.

Την Κυριακή η Σελήνη περνά στον Ζυγό και ο Άρης στον Κριό και έτσι θα φύγει η αίσθηση της στασιμότητας», τόνισε η Άση Μπήλιου.

Δείτε τις προβλέψεις εδώ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024