Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ποιοι παρακολουθούν το ΚΚΕ;

Ποιοι παρακολουθούν το ΚΚΕ;

Ανοικτή επιστολή για τις... συνακροάσεις

Η γνωστή υπόθεση με τις συνακροάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΚΕ, ξαναβγήκε στην επιφάνεια. Κι αυτή τη φορά με ανοικτή επιστολή – καταγγελία του ΚΚΕ ότι “στις 18 και 20 Ιούνη έγιναν και πάλι οι γνωστές «συνακροάσεις» – υποκλοπές στα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό. Όπως λέει το ΚΚΕ και με δεδομένο ότι έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την πρώτη καταγγελία, έχει γίνει πλέον ενδημικό αυτό το φαινόμενο των υποκλοπών. Αυτή τη φορά μαθαίνω ότι οι γραμμές του Περισσού “μπλέχτηκαν” ακόμα και με υπουργεία, το Υπουργείο Ανάπτυξης και το Υπουργείο Παιδείας!!!

Οπως μου λένε από το ΚΚΕ η υπόθεση εκκρεμεί ακόμα στα Δικαστήρια, τη στιγμή που τα στοιχεία βοούν ότι υπάρχει σοβαρή παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών και καταγγέλλει την αρμόδια ΑΔΑΕ ότι “αυτή δεν είναι Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, αλλά “Αρχή Διατήρησης της Ανασφάλειας των Επικοινωνιών!”, κάνοντας μάλιστα και δημοσίως γνωστούς στο Υπ. Δικαιοσύνης τους αριθμούς της δικογραφίας για να μην λένε ότι δεν τους έχουν…

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024