Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννης Παπαζήσης : Έχω μεγάλη «καψούρα» με τον πατέρα μου

Ιωάννης Παπαζήσης : Έχω μεγάλη «καψούρα» με τον πατέρα μου

Ο δημοφιλής ηθοποιός Ιωάννης Παπαζήσης αναφέρθηκε στην σχέση με τον πατέρα του και πέρα ότι τον θαυμάζει, είπε πως έχει «καψούρα» μαζί του

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (24/6) ο δημοφιλής έλληνας ηθοποιός, Ιωάννης Παπαζήσης αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικής αλλά και της επαγγελματικής του ζωής.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τα ανέμελα εφηβικά του χρόνια στη Δράμα, τότε που τον θεωρούσαν κάποιοι «ξεγραμμένο χαρτί», αλλά και για το πώς κατάφερε να μπει στο Εθνικό θέατρο και να ανατρέψει την εικόνα που είχαν όλοι για εκείνον.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε ακόμα για το πόσο τον έχει επηρεάσει η πατρότητα και πόσο έχει αλλάξει τις προτεραιότητες στη ζωή του, ενώ αναφέρθηκε και  στη συμμετοχή του στη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» και στην αλλαγή της εικόνας που είχε ο κόσμος, για τον ποντιακό ελληνισμό.

Η «καψούρα» με τον πατέρα του

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην σχέση με τον πατέρα του και πέρα ότι τον θαυμάζει, είπε πως έχει «καψούρα» μαζί του.

Συγκεκριμένα είπε ότι «είμαι ερωτευμένος με τον πατέρα που έχω και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Έχω μεγάλη καψούρα με τον πατέρα μου. Είναι το μεγαλύτερο είδωλο που έχω στη ζωή και το ξέρει».

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στη μητέρα του και είπε πως «η μαμά ήταν η κολώνα, ο μπαμπάς ήταν φίλος, με εκφράζει αυτός ο άνθρωπος. Μου έμαθε τα πράγματα που θέλω να μάθω στο παιδί μου, να είμαι καθαρός και να δουλεύω».

«Η πιο δύσκολη σειρά στην ελληνική τηλεόραση»

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μιλώντας για την τηλεοπτική σειρά το «Κόκκινο Ποτάμι» αναφέρθηκε στις δυσκολίες των γυρισμάτων ενώ τόνισε ότι η προβολή της στην τηλεόραση, άλλαξε την άποψη του κόσμου για τον ποντιακό ελληνισμό.

Χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Παπαζήσης είπε πως «είναι η πιο δύσκολη σειρά που έγινε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Καταφέραμε να αλλάξουμε την εικόνα που είχε όλος ο κόσμος στην Ελλάδα για τον ποντιακό ελληνισμό».

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024