Η είδηση ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού, κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, αποχωρεί από τον επιχειρηματικό στίβο και την επιτυχημένη πορεία της από τον χώρο της μόδας, επιβεβαιώνεται ανεπισήμως – αλλά πλήρως από το περιβάλλον της οικογένειας και από συνομιλητές του.

Το σκηνικό της αποχώρησης

Η κυρία Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη αποχωρεί από τη θέση της Προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας Zeus + Dione, όπου υπήρξε συνδημιουργός και συνιδρύτρια. Μια εταιρεία την οποία η ίδια δημιούργησε το 2012 μαζί με τη φίλη της Δήμητρα Κολοτούρα.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη- Γκραμπόφσκι σκεφτόταν εδώ και αρκετό καιρό το τι θα κάνει τόσο με την εταιρεία της όσο και με την αντιπροεδρία της οργάνωσης Endeavor αφού η εμπλοκή με την πολιτική έστω και έμμεσα έχει ένα τίμημα.

Όπως φαίνεται και από την παρακάτω σημερινή ανάρτηση στο ΓΕΜΗ νέα πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος αναλαμβάνει η κα. Δήμητρα Κολοτούρα ενώ η κα. Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη είναι η πρώτη φορά από την σύσταση της Zeus + Dione που δεν κατέχει θέσει στο Δ.Σ..

Σημειώνεται πως η Zeus & Dione ήταν δικό της δημιούργημα, το δε παράρτημα της Endeavor στη χώρα μας ιδρύθηκε από τη Μαρέβα κι έχει βοηθήσει πολύ στη διάδοση της επιχειρηματικότητας στους νέους.