Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς θα ήταν η Μενεγάκη και άλλες κυρίες της showbiz ως άνδρες;

Πώς θα ήταν η Μενεγάκη και άλλες κυρίες της showbiz ως άνδρες;

Ελένη Μενεγάκη, Σίσσυ Χρηστίδου, Κατερίνα Στικούδη και άλλες επώνυμες κυρίες έχουν δοκιμάσει το νέο trend στα social media και έχουν μοιραστεί το αποτέλεσμα με τους διαδικτυακούς τους φίλους

Μια νέα εφαρμογή, η οποία μετατρέπει τις γυναίκες σε άντρες και τους άντρες σε γυναίκες, διατηρώντας τα χαρακτηριστικά τους, έχει γίνει viral και έχει κατακλύσει το διαδίκτυο και τα social media.

Εδώ και καιρό κυκλοφορούν αρκετά application που βάζεις τη φωτογραφία σου και σε… βλέπεις γέρο, νεότερο, ή άντρα αν είσαι γυναίκα και… γυναίκα αν είσαι άντρας!

Ελένη Μενεγάκη, Σίσσυ Χρηστίδου, Κατερίνα Στικούδη, Αθηνά Οικονομάκου, Κατερίνα Διδασκάλου, Νατάσσα Μποφίλιου και άλλες επώνυμες κυρίες, ήδη την έχουν δοκιμάσει και έχουν μοιραστεί το αποτέλεσμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το νέο trend του Instagram, που δείχνει πως θα ήταν οι διάσημες ελληνίδες ως άντρες και τούμπαλιν, σχολίασε και η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της.

Μάλιστα, οι δημιουργοί των εν λόγω φωτογραφιών παρουσίασαν και την Ελένη ως άντρα, η οποία δε δίστασε να το προβάλει και να το σχολιάσει.

«Με τον αδελφό μου τον Θοδωράκο (σ.σ. τον Θοδωρή Μισόκαλο) μοιάζω καθόλου; Έχουν βάλει τώρα πάνω την ανταύγεια και με χαλάει γιατί δεν το θέλω το ξανθό μαλλί. Κι εγώ όταν ήμουν έγκυος στο πρώτο μου παιδί (σ.σ. τον Άγγελο Λάτσιο) -που έκανα όνειρα για γιο- τον φανταζόμουν με σκούρο μαλλί και να μου φέρνει. Ωραίος είναι ο αδελφός που θα μπορούσα να είχα κάπως έτσι», είπε η λαμπερή παρουσιάστρια βλέποντας την εικόνα.

Και η Φαίη Σκορδά έδειξε όμως την ανδρική εκδοχή της δημοσιεύοντας πρόσφατα τη φωτογραφία στα stories της στο Ιnstagram.

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024