Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο - σοκ: Αστυνομικοί στο Παρίσι επιτίθενται σε έγκυο αφροαμερικανή

Βίντεο – σοκ: Αστυνομικοί στο Παρίσι επιτίθενται σε έγκυο αφροαμερικανή

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη, με άνδρες ασφαλείας του σιδηροδρομικού σταθμού «Aulnay-sous-Bois» στο Παρίσι να σπρώχνουν και να τραβούν την επτά μηνών έγκυο γυναίκα, η οποία στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος.

Ενα σοκαριστικό βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει άντρες της ασφάλειας να ρίχνουν μια έγκυο αφροαμερικανή στο πάτωμα και να τη συλαμβάνουν, προκαλώντας οργή στη Γαλλία.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη, με άνδρες ασφαλείας του σιδηροδρομικού σταθμού «Aulnay-sous-Bois» στο Παρίσι να σπρώχνουν και να τραβούν την επτά μηνών έγκυο γυναίκα, η οποία στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος.

Στο βίντεο ακούγεται η φωνή ενός άντρα να φωνάζει «είναι έγκυος, είναι έγκυος!».

Η γυναίκα, η Ντιατού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου επιβεβαιώθηκε η 7μηνη εγκυμοσύνη της. Οι αρχές την κράτησαν για αρκετές ώρες πριν αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το περιστατικό φέρεται να συνέβη επειδή οι αστυνομικοί της είπαν να φορέσει προστατευτική μάσκα αλλά εκείνη αρνήθηκε.

Η εταιρεία σιδηροδρόμων SNCF ανέφερε ότι η γυναίκα δάγκωσε και έφτυσε τους άνδρες ασφαλείας και γι΄ αυτό το προσωπικό ενήργησε με αυτό τον τρόπο.

«Δεν τους προσέβαλα, δεν τους χτύπησα, δεν καταλαβαίνω γιατί με έριξαν στο πάτωμα» είπε σε δηλώσεις της η Ντιατού. «Κάθε φορά που βλέπω το απόσπασμα κλαίω. Οι εικόνες έχουν αποτυπωθεί στο μυαλό μου».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024