Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζαχαριάδης: Δεν είναι ειδυλλιακή εικόνα οι συνομιλίες Παππά - Μιωνή

Ζαχαριάδης: Δεν είναι ειδυλλιακή εικόνα οι συνομιλίες Παππά – Μιωνή

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως «εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι αυτό το ηχητικό φαίνεται να έχει καταγραφεί το 2016

Για τις αποκαλύψεις που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας με το ηχητικό όπου καταγράφεται η συνομιλία Παππά – Μιωνή από το 2016 μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως «εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι αυτό το ηχητικό φαίνεται να έχει καταγραφεί το 2016. Θέλω να πιστεύω ότι αν ήταν τόσο ακράδαντα και ισχυρά αυτά τα δημόσια στοιχεία, έπρεπε να τα προσκομίσουν νωρίτερα» και διερωτήθηκε: «δεν σας κάνει εντύπωση πως μείναμε τέσσερα χρόνια στο σκοτάδι υπό το βάρος συνταρακτικών εξελίξεων;»

Στην ίδια κατεύθυνση, ο ίδιος εξέφρασε επιφυλάξεις για το πώς «προϊόντα υποκλοπής» εντάσσονται στο δημόσιο διάλογο, επικαλούμενος παράλληλα και τη δήλωση του κ. Παππά περί «κοπτοραπτικής».

Πολιτικό ζήτημα

«Βεβαίως είναι πολιτικό ζήτημα. Αυτά μένουν να συζητηθούν και να εξακριβωθούν» σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ «η γνώμη μου είναι ότι έγινε μια προσπάθεια να μετατοπιστεί η συζήτηση από τη λίστα του κ. Πέτσα που έχει δημιουργήσει μεγάλη εντύπωση για τον τρόπο που διασπαθίζεται το δημόσιο χρήμα».

Ερωτηθείς σχετικά με τις αιτιάσεις περί παρακράτους απάντησε ότι «χτυπάνε με ένα τρόπο πάρα πολύ άσχημο στα δημόσια πράγματα στη χώρα»  επισημαίνοντας ότι «δεν είναι ειδυλλιακή εικόνα για το δημόσιο διάλογο και το δημόσιο βίο. Από τη δική μας πλευρά, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», σημείωσε. Στον αντίποδα, «εδώ είμαστε για να τα συζητήσουμε όλα. Αποκαλύπτονται και από τις διαδικασίες της προανακριτικής οι μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας».

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024