Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Κρατάει και τον Ιούλιο τον Αραούχο

ΑΕΚ: Κρατάει και τον Ιούλιο τον Αραούχο

Η ΑΕΚ αναμένεται να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Σέρχιο Αραούχο και τον Ιούλιο, με την Ένωση να... ψάχνεται για νέα συμφωνία με την Λας Πάλμας.

Ο δανεισμός του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, με την Ένωση φυσικά και να θέλει να διατηρήσει τον Αργεντινό επιθετικό στο ρόστερ της. Οι «κιτρινόμαυροι» θα αποστείλουν 200.000 ευρώ στην Λας Πάλμας για τη μη καταβολή της οψιόν αγοράς που είχε συμφωνηθεί. Υπενθυμίζεται, πως η οψιόν είχε τοποθετηθεί στα 2.7 εκατομμύρια ευρώ, με την ΑΕΚ να πληρώνει το «πέναλτι» των 200.000 ευρώ.

Με τα χρήματα που δίνουν οι άνθρωποι της ομάδας στον σύλλογο από τα Κανάρια Νησιά, διατηρούν τον Σέρχιο Αραούχο στο ρόστερ και τον Ιούλιο. Κάτι που είχε διευκρινιστεί στην αλληλογραφία μεταξύ των δυο ομάδων και είχε δεσμευτεί ο πρόεδρος της Λας Πάλμας.

Παράλληλα, η ΑΕΚ προσπαθεί να κρατήσει τον Αργεντινό επιθετικό και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν δανεικό τον 28χρονο και τη νέα σεζόν και θα επιδιώξουν μια συμφωνία με την διοίκηση των Ισπανών. Βεβαίως, η Ένωση είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Αραούχο και δεν αποκλείεται να επιδιώξει και αγορά του ποδοσφαιριστή από την Λας Πάλμας.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024