Χρηστίδης : Ο Τσίπρας γνώριζε τις μεθοδεύσεις του Καμμένου
«Το ερωτηματικό είναι γιατί ο πρώην πρωθυπουργός συνέχιζε να συγκυβερνά με κάποιον που έκανε ότι έκανε», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης
«Το ερωτηματικό είναι γιατί ο πρώην πρωθυπουργός συνέχιζε να συγκυβερνά με κάποιον που έκανε ότι έκανε», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, εκτιμώντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας «γνώριζε τις μεθοδεύσεις του πολιτικού του συνεργάτη».
«Η δικαιοσύνη πρέπει να κάνει αμερόληπτα τη δουλειά της χωρίς παρεμβάσεις, όμως η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν της το επέτρεπε», πρόσθεσε ο κ. Χρηστίδης σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις που έκανε η εφημερίδα Παραπολιτικά το Σάββατο, αποκαλύψεις που περιλαμβάνουν παρακολουθήσεις, εντολές σύλληψης δημοσιογράφων και μάλιστα από τη σύζυγο του Πάνου Καμμένου, συνομιλίες του πρώην υπουργού Άμυνας, με ανθρώπους της νύχτας και απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες της ΕΥΠ που δείχνουν ότι η εφημερίδα είχε μπει στο στόχαστρο επί των ημερών της πρώην κυβέρνησης.
- «Όσο η δικογραφία για τις υποκλοπές κάνει βόλτες, παραγράφονται αξιόποινες πράξεις», προειδοποιεί ο Χρ. Κακλαμάνης
- Έπεσαν δέντρα στη Θεσσαλονίκη από τους ισχυρούς ανέμους – Τραυματίστηκαν ελαφρά δύο παιδιά, καταπλακώθηκε ΙΧ
- Γιατί η Ευρώπη μπορεί ακόμα να αντιμετωπίσει κρίση φυσικού αερίου χωρίς να υπάρχει έλλειψη;
- LIVE: ΑΕΛ Novibet – Παναιτωλικός
- Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο στην Ομόνοια – Διεκόπη η κυκλοφορία
- «Προσγειωσούλα αβαβά» – Ξαναχτύπησε ο Έλληνας πιλότος με τις viral εκφράσεις
- Ολυμπιακός: Νοκ-άουτ ο Φουρνιέ για το ματς με τη Χάποελ Τελ Αβίβ
- Η Ολλανδία υπέρ της αυτονομίας της Δυτικής Σαχάρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442