Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πανελλαδικές 2020 : Νέα εξεταστικά κέντρα για τα ειδικά μαθήματα

Πανελλαδικές 2020 : Νέα εξεταστικά κέντρα για τα ειδικά μαθήματα

Η κ. Κεραμέως απέρριψε τις αιτιάσεις ότι μειώθηκαν τα εξεταστικά κέντρα, αντιτείνοντας ότι φέτος λειτουργούν 1154 αντί 1092 που ήταν στην περσινή εξεταστική χρονιά.

Υπουργική απόφαση που θα εκδοθεί αύριο θα προβλέπει τη λειτουργία τριών επιπλέον εξεταστικών κέντρων για τις πανελλήνιες εξετάσεις, σε Κρήτη, Αχαΐα και Ξάνθη.

Αυτό έκανε γνωστό η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, απαντώντας σε σχετικές επίκαιρες ερωτήσεις των βουλευτών, Βασίλη Κεγκέρογλου από το ΚΙΝΑΛ και Σοφίας Σακοράφα από το ΜεΡΑ25.

Τόσο ο κ. Κεγκέρογλου όσο και η κα. Σακοράφα τόνισαν την ανάγκη να εξασφαλιστεί χωρίς αποκλεισμούς η ισότιμη πρόσβαση των μαθητών στις πανελλήνιες εξετάσεις, ενώ επεσήμαναν ότι ιδιαίτερα για τα απομακρυσμένα νησιά δημιουργούνται άνισες συνθήκες για τους διαγωνιζόμενους.

Η κ. Κεραμέως απέρριψε τις αιτιάσεις ότι μειώθηκαν τα εξεταστικά κέντρα, αντιτείνοντας ότι φέτος λειτουργούν 1154 αντί 1092 που ήταν στην περσινή εξεταστική χρονιά, δηλαδή επιπλέον 62, προκειμένου όπως είπε, να τηρηθούν στο ακέραιο τα μέτρα πρόληψης υγιεινής για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού που είχαν εισηγηθεί οι ειδικοί επιστήμονες.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024