Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιάνα Παπαγεωργίου : Ποιοι θα είναι στο πλευρό της στη νέα της εκπομπή;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου : Ποιοι θα είναι στο πλευρό της στη νέα της εκπομπή;

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την ώρα που η ίδια απολαμβάνει τις διακοπές της στα Κουφονήσια μαζί με την μάνατζέρ της Έλενα Χριστοπούλου.

Μετά από την πολύκροτη αποχώρησή της από το ριάλιτι μοντέλων, η Ηλιάνα Παγεωργίου ακολούθησε το δρόμο που χάραξε η Έλενα Χριστοπούλου, αλλάζοντας τηλεοπτική στέγη.

Πολλά είναι τα ονόματα που «παίζουν» σχετικά με τα πρόσωπα που συζητούν ώστε να είναι στο πάνελ της εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Πρόκειται για ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή που θα προβάλλεται την ώρα που μέχρι και φέτος μεταδιδόταν η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και θα απευθύνεται κυρίως στο γυναικείο κοινό.

Το πρωί του Σαββάτου (20/6), μέσα από την εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» ο Αλέξης Μίχας παρουσίασε το δικό του ρεπορτάζ λέγοντας πως υπάρχει μια περίπτωση κάποιοι από τους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη να μετακομίσουν στην εκπομπή της Ηλιάνας  Παπαγεωργίου ενώ ανέφερε και δύο ονόματα άλλων προσώπων που βρίσκονται σε συζητήσεις.

Αυτά τα πρόσωπα δεν είναι άλλα από τον γνωστό δημοσιογράφο Δημήτρη Παπανώτα και την ηθοποιό Δανάη Μπάρκα.

Σύμφωνα μάλιστα με το σχετικό ρεπορτάζ τα πρώτα δοκιμαστικά για τη νέα εκπομπή αναμένεται να πραγματοποιηθούν από τα μέσα Ιουλίου και μετά.

«Κανείς δεν παίρνει τη θέση της κυρίας Μενεγάκη»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημερών καθώς την ήθελαν σχεδόν όλα τα κανάλια, με το εντυπωσιακό μοντέλο να γίνεται πλέον παρουσιάστρια και βάζει πλώρη για τη μεσημβρινή ζώνη.

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία, να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Από τη στιγμή που η κυρία Μενεγάκη αποφάσισε να φύγει και μια ζώνη μένει κενή, κάποιος πρέπει να πάει στη θέση της. Αυτό δεν σημαίνει ότι την αντικαθιστά κάποιος ή πάει να πάρει τη δουλειά του άλλου. Η γυναίκα θέλει να ξεκουραστεί, έχει κάνει μια τεράστια πορεία, μια τεράστια καριέρα, είναι παράδειγμα προς μίμηση… Αλίμονο, κανείς δεν παίρνει τη θέση της κυρίας Μενεγάκη».

Sports in

Oι Πρωταθλητές Ευρώπης «πάτησαν» την ΑΕΚ και βλέπουν... κούπα (3-0)

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Youth League, η Κ19 του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-0 της ΑΕΚ για την 17η αγωνιστική της Super League K19 και έκανε αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024