Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Γουίτινγκτον

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Γουίτινγκτον

Οι πράσινοι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του Γκρεγκ Γουίτινγκτον για τη θέση «4», μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Ντεσόν Τόμας

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει ρίξει αισθητά το μπάτζετ του ενόψει της νέας σεζόν, μπορεί να βρίσκεται σε διαδικασία ανοικοδόμησης μετά τις αποχωρήσεις των Καλάθη, Φριντέτ, Τζόνσον και Τόμας, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δε θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστικός.

Οι πράσινοι, με τον Γιώργο Βόβορα στην άκρη του πάγκου τους, έχουν ξεκινήσει ήδη το μεταγραφικό τους σχεδιασμό, με τον Μάρκους Φόστερ να βρίσκεται προ των πυλών, ενώ ακόμα μία περίπτωση φέρεται να εξετάζεται σοβαρά από το τεχνικό επιτελείο του τριφυλλιού.

Ο λόγος για τον Γκρεγκ Γουίτινγκτον, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση «4» και αναμένεται να απασχολήσει στο άμεσο μέλλον το τριφύλλι, ειδικά από τη στιγμή που όπως όλα δείχνουν θα λυθεί η συνεργασία με τον Ντεσόν Τόμας.

Ο 27χρονος άσος (2,06μ.) είχε μια πολύ καλή σεζόν με τη Γαλατάσαραϊ μετρώντας 12,5 πόντους (48,4% στα τρίποντα, 57,1% στα δίποντα και 74,1% στις βολές), 6,4 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ και 1,3 κλεψίματα σε 25:49 κατά μέσον όρο στο Eurocup και μένει ελεύθερος, κάτι που σημαίνει ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός.

Είναι ένας παίκτης προπονητή, αρκετά οικονομικός, χωρίς να παίρνει πολλές επιθέσεις, κυρίως όμως είναι καλός σουτέρ και ριμπάουντερ, φέρνοντας αρκετά το παιχνίδι του με αυτό του Τόμας, ενώ φυσικά έχει πιο χαμηλές οικονομικές απαιτήσεις από τον Αμερικανό, που την επόμενη σεζόν αναμένεται να πάρει περί τις 800.000 ευρώ από το συμβόλαιό του.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024