Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του ο Καλάθης

Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του ο Καλάθης

Ο ομογενής γκαρντ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό. Απομένουν οι ανακοινώσεις για το... διαζύγιο με το Τριφύλλι.

Πριν μερικές ημέρες ο Νικ Καλάθης έκανε το δείπνο στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε τόσο καιρό στον Παναθηναϊκό, στο τεχνικό τιμ δηλαδή της ομάδας του Τριφυλλιού.

Σήμερα (17/06) ήταν η ώρα των συμπαικτών του αυτά τα χρόνια στους Πράσινους. Ο Καλάθης βρέθηκε στο κλειστό του Αμαρουσίου για να αποχαιρετήσει τους παίκτες με τους οποίους αγωνίστηκε όλο αυτό το διάστημα στον Παναθηναϊκό.

Οπως ήταν αναμενόμενο δεν έλειψαν τα πειράγματα με τους συναθλητές του όλο αυτόν τον καιρό να του εύχονται ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Καλάθης όπως όλα δείχνουν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα και το μοναδικό που απομένει είναι το… διαζύγιο με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος το μεσημέρι της Τέταρτης (17/06) ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιώργου Βόβορα ως πρώτου προπονητή.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024