Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό το ζώδιο θα σε... «κερατώσει» με την κολλητή σου

Αυτό το ζώδιο θα σε… «κερατώσει» με την κολλητή σου

Σε πολλές περιπτώσεις καλό είναι να κρατάς «μικρό καλάθι»

Ναι, πρέπει να έχεις την προσοχή σου γενικά για αυτόν που έχεις δίπλα σου. Μην είσαι σίγουρη ότι επειδή σου λέει ότι σε αγαπάει ισχύει κάτι τέτοιο.

Τοξότης

Και ναι φυσικά! Ο Τοξότης, ο πολύ κοινωνικός και …«φευγάτος», τάχα φιλικός με την κολλητή σου, Τοξότης! Όσον αφορά την κολλητή σου να τη χαίρεσαι. Not! Εννοείται ότι δεν της ξαναμιλάς και άσε και τους δύο τους να ζήσουν τον έρωτά τους μακριά σου. Καλύτερα για εσένα να έχεις και την ησυχία σου.

Το ζώδιο αυτό θα σε κερατώσει και μάλιστα με την κολλητή σου γιατί είναι ένα άτομο που γνωρίζει ήδη, είναι κοινωνικός έτσι κι αλλιώς, ξέρει πολλά για αυτή μέσα από αυτά που του λες εσύ κλπ.

Θα σε προδώσει και θα προσπαθήσει να πει έμμεσα ότι έχεις εσύ άδικο. Θα σε απατήσει όταν θα είσαι στη δουλειά και η τάχα κολλητή σου θα έχει ρεπό, όπως και ο σύντροφός σου το ίδιο.

Δε θα νιώσει ενοχές γιατί από τη φύση του ως ζώδιο δύσκολα νιώθει ενοχικά ή επιτρέπει σε μια κατάσταση να ρίξει τον εγωιμό του. Αντί να παραδεχθεί το λάθος του θα σου κάνει ολόκληρη ανάλυση πώς εσύ φταις που αυτός έκανε σεξ με την άλλη.

Και εκεί είναι που καταλαβαίνεις ότι δεν αξίζει να ασχολείσαι ούτε με τον έναν, ούτε με τον άλλον. Ο Τοξότης σε κάθε περίπτωση έχει την τάση να προβαίνει σε τέτοιου είδους συμπεριφορές απιστίας κλπ επειδή του αρέσει να γνωρίζει ανθρώπους και να δοκιμάζει συνέχεια κι άλλα πράγματα.

Αντί να σοβαρευτεί και να μάθει να βάζει όρια, προφανώς αδιαφορεί και κοιτά να καλοπερνά ακόμη και με έναν τέτοιον τρόπο. Ας σταματήσει επιτέλους να «σκέφτεται με το πέος του», κουράζει!

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024