Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι να κάνεις αν τον απατάς με τον...καλύτερό του φίλο

Τι να κάνεις αν τον απατάς με τον…καλύτερό του φίλο

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα διάβασε με προσοχή

Υπάρχουν ορισμένα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε σε περίπτωση βγαίνετε οι δυό σας…Χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι είναι σωστό αυτό που κάνετε. Σε καμία περίπτωση. Αλλά αφού νιώθετε έτσι τότε τουλάχιστον κάντε τα εξής βήματα…

Δρόμος προς την …«εξιλέωση»

  • Μην του το κρύβεις. Αυτό πρακτικά θα κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα για όλους σας. Όσο του το κρύβεις τόσο περισσότερο καιρό προχωράει η σχέση σου και τόσο πιο πολλά ψέματα λες.
  • Μην του το πεις από κοντά. Για να είσαι ασφαλής και σίγουρη για την ακεραιότητά σου επειδή δεν ξέρεις ποτέ πόσο παράλογα μπορεί να αντιδράσει κανείς, καλό θα είναι να του το πεις από απόσταση, στο τηλέφωνο.
  • Ο κολλητός του θα ήταν επίσης καλό να του το πει από απόσταση. Όλα αυτά στο πλαίσιο ότι μπορεί κάποιος να αντιδράσει υπερβολικά και παράλογα. Να τσακωθείτε δηλαδή.
  • Έπειτα στείλε του ένα μήνυμα αλήθειας. Εξέφρασε ό,τι ακριβώς ένιωθες για αυτόν και ό,τι άρχισες να νιώθεις για τον κολλητό του.
  • Το παραπάνω μήνυμα σε αντίστοιχο πλαίσιο μπορεί να το στείλει και ο κολλητός. Πώς βλέπει τη φιλία του. Τα συναισθήματά του και την όποια αλήθεια του.
  • Μην έχεις ελπίδα. Μην έχεις/έχετε τη φιλοδοξία ότι είναι κάτι εύκολο και θα το ξεπεράσει έτσι απλά. Είναι συναισθηματικά πληγωμένος, προδομένος και σίγουρα θυμωμένος και απογοητευμένος.
  • Δώστε του χρόνο και μην προκαλείτε. Το «μην προκαλείτε» σημαίνει, ότι αν νοιάζεστε για αυτόν τον άνθρωπο μην επιδεικνύετε επίτηδες τη σχέση σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γιατί αυτό θα τον κάνει να στεναχωρηθεί ακόμη περισσότερο. Μην προκαλείτε εν ολίγοις τη στεναχώρια του.
  • Ο χρόνος θα δείξει. Εξαρτάται και από το πόσο απολογητική στάση δείξατε και οι δύο σας. Από τη μία μπορεί να κάνει πια παρέα μαζί σας. Από την άλλη δε θα θέλει να σας ξαναδεί και να σας ξαναμιλήσει ποτέ. Η τελευταία αντίδραση είναι και η πιο συνηθισμένη και η πιο «λογική», μπείτε στη θέση του.

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024