Βρετανία : Ανακοινώνονται στις 29 Ιουνίου οι συμφωνίες για τις αερογέφυρες με άλλες χώρες
Οι Βρετανοί υπουργοί θέλουν να συγκροτήσουν αερογέφυρες με χώρες, οι οποίες αξιολογούνται ως οι “πιο επωφελείς” για την οικονομία της Βρετανίας, όπως, η Γαλλία, η Ισπανία, η Ελλάδα και η Πορτογαλία.
Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον αναμένεται να ανακοινώσει στις 29 Ιουνίου ότι έχουν επιτευχθεί συμφωνίες για “αερογέφυρες” με ένα “μικρό αριθμό” χωρών που είχαν χαμηλά επίπεδα κρουσμάτων από το ξέσπασμα της πανδημίας του κοροναϊού, όπως ανέφερε χθες η εφημερίδα “The Daily Telegraph.”
Οι Βρετανοί υπουργοί θέλουν να συγκροτήσουν αερογέφυρες με χώρες, οι οποίες αξιολογούνται ως οι “πιο επωφελείς” για την οικονομία της Βρετανίας, όπως, η Γαλλία, η Ισπανία, η Ελλάδα και η Πορτογαλία, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα και τη σχετική αναφορά πηγών.
Η πολιτική της οργάνωσης αερογεφυρών, θα επιτρέψει σε ανθρώπους από άλλες χώρες με χαμηλά επίπεδα περιστατικών μόλυνσης από τον κοροναϊό, να έρθουν στη Βρετανία.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.