Πανελλαδικές 2020: Βατά τα θέματα της Βιολογίας – Απαιτητικά της Κοινωνιολογίας
Συνολικά, φέτος, περίπου 100.000 υποψήφιοι διεκδικούν 77.970 θέσεις της Tριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οι περισσότεροι εξεταζόμενοι στο «νέο» σύστημα και οι υπόλοιποι στο «παλαιό».
Βατά, αλλά με πολλά ερωτήματα ήταν τα σημερινά θέματα της Βιολογίας (μάθημα αυξημένης βαρύτητας για τις Ιατρικές σχολές) στα οποία διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων.
Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν σήμερα και στην Κοινωνιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών) που αντικατέστησε φέτος τα Λατινικά, τα οποία όμως επανέρχονται σύντομα στο εξεταστικό σύστημα. Στην Κοινωνιολογία τα θέματα κρίνονται απαιτητικά, αλλά χωρίς επιστημονικά προβλήματα.
Συνολικά, φέτος, περίπου 100.000 υποψήφιοι διεκδικούν 77.970 θέσεις της Tριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οι περισσότεροι εξεταζόμενοι στο «νέο» σύστημα και οι υπόλοιποι στο «παλαιό».
Την επόμενη εβδομάδα, θα ακολουθήσει η εξέταση στη Φυσική στις 22/6 (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και στις 24/6 στην Ιστορία και την Πληροφορική, των Ομάδων Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής αντίστοιχα.
Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την εξέταση στις 26/6 στην Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Οικονομία (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας