Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρκέλλα : Την είδε για πρώτη φορά ο αδερφός της - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της απαγωγής

Μαρκέλλα : Την είδε για πρώτη φορά ο αδερφός της – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της απαγωγής

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον τρόπο όπου η 33χρονη κατηγορούμενη για την αρπαγή της Μαρκέλλας, έπεισε το κορίτσι να την ακολουθήσει, βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον τρόπο όπου η 33χρονη κατηγορούμενη για την αρπαγή της Μαρκέλλας, έπεισε το κορίτσι να την ακολουθήσει, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA σήμερα, έξι μέρες μετά την εύρεση της 10χρονη επετράπη στον αδερφό της να τη δει για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με το MEGA, η συνάντησή τους διήρκησε 45 λεπτά. Εκείνος προσπάθησε να μην της κάνει ερωτήσεις που καίνε για να μην την ταράξει.

Στη συνάντησή τους ο Χρήστος τής έκανε δώρο μια κούκλα του Spiderman, και στην ερώτηση του γιατί όχι μία κούκλα, απάντησε ότι «αυτή την ώρα η αδερφή μου έχει ανάγκη από έναν άντρα, και τι καλύτερο από τον αγαπημένο μας ήρωα».

Στο νοσοκομείο επισκέφθηκε τη μικρή Μαρκέλλα και η θεία της. Αύριο μέσα στη μέρα η εισαγγελέας ανηλίκων ζήτησε να δει μέλη της οικογένειας της μικρής.

«Γιατί δεν με παίρνεις μαζί σου;»

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στο MEGA, η μικρή Μαρκέλλα «είναι καλά, συζητάει, μας ζητάει όλο και περισσότερο. Σε γενικές γραμμές είναι συζητήσιμη όσον αφορά στο θέμα, αλλά μόνο στους ανθρώπους της».

Επιπλέον, συμπλήρωσε πως «δεν δείχνει φοβισμένη, μου αναφέρει κάποιες φορές ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί».

Αναφορικά με το πότε θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και που θα βρεθεί μετά απάντησε πως «δεν έμαθα κάτι, όλα έχουν να κάνουν με τον Εισαγγελέα και τις Αρχές».

Τέλος υπογράμμισε πως «το παιδί θέλει να γυρίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μου είπε »γιατί δεν με παίρνεις μαζί σου;»» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Βεράμης για να καταλήξει πως «είναι ήρεμη όταν είναι με τους ανθρώπους της».

Η 33χρονη της έδωσε τρία xanax

Σύμφωνα με όσα στοιχεία έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η 33χρονη χρησιμοποίησε ως δόλωμα την ίδια της την κόρη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την κατάθεση της 33χρονης, είπε αρχικά στο παιδί ότι είχε συνεννοηθεί με τη μητέρα του για να το παραλάβει από το σχολείο και αμέσως μετά του είπε ότι θα πήγαιναν στο σπίτι της, στην Καλαμαριά, όπου τα δύο κοριτσάκια θα έπαιζαν.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η ίδια τόνισε πως τα πράγματα πήγαιναν καλά μέχρι τη στιγμή που η Μαρκέλλα είδε στην τηλεόραση ότι την αναζητούσαν. Το παιδί αγχώθηκε και εκείνη αποφάσισε τότε να του δώσει τρία χάπια xanax του 1 mg.

Αν και μέσω του συνηγόρου της η κατηγορούμενη αρνείται την αρπαγή, η ίδια περιγράφει λεπτομερώς το τι εκτυλίχθητε μέσα στο διαμέρισμα.

Όπως λέει ήθελε την Μαρκέλλα για εκείνη. Της πήρε φαγητό, βάφτηκαν και έβγαλαν μαζί φωτογραφίες. Επίσης αποκαλύπτει πως την ώρα που είχαν μπει για μπάνιο μαζί, παρακολουθούσαν τηλεόραση και η μικρή είδε ότι την αναζητούν και αγχώθηκε. Ακόμα στην ομολογία της αναφέρει πως αναγκάστηκε να της δώσει τα φάρμακα για να την ηρεμήσει, ενώ η ίδια η κατηγορούμενη έκανε χρήση κοκαΐνης και ξάπλωσε μαζί με το ναρκωμένο και αδύναμο να αντιδράσει καθ’ οιονδήποτε τρόπο, παιδί.

Η κατηγορούμενη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Κούγιας στο MEGA: H 33χρονη φοβάται – Κρύβει ισχυρούς στην υπόθεση της Μαρκέλλας

Στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης Μαρκέλλας που απήχθη προ ημερών στη Θεσσαλονίκη, σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Ο κ. Κούγιας σημείωσε πως έχουν διαρρεύσει στοιχεία από τη δικογραφία που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, όπως η τοξικολογική εξέταση της 10χρονης, που έδειξε ότι στην άτυχη Μαρκέλλα δόθηκε κοκτέιλ ναρκωτικών.

«Αυτά με οδηγούν να υποψιάζομαι ότι, όσον αφορά την απαγωγή, δράστις είναι η 33χρονη. Όσον αφορά αυτά που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ότι έγιναν, θα πρέπει να συνδυάσεις το μακιγιάζ, τα ναρκωτικά και την προσπάθεια να εξαφανιστούν στοιχεία και να υποψιάζεσαι ότι η γυναίκα αυτή οπωσδήποτε απήγαγε το κοριτσάκι και συμμετείχε σε ότι έγινε εις βάρος του παιδιού».

Ο ίδιος σημείωσε πως η δράστις δεν αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την απαγωγή καθώς φοβάται για τη ζωή της.

«Φοβάται για τη ζωή της ή φοβάται να αποκαλύψει γιατί κάποιοι σημαντικοί κρύβονται σε κυκλώματα παιδεραστίας».

Κλείνοντας ο κ. Κούγιας έδωσε μια υπόσχεση.

«Θα σας δώσω μια υπόσχεση. Η πολιτική αγωγή θα ζητήσει ειδικές ανακριτές πράξεις. Δε θα διστάσουμε να κάνουμε έρευνα πολλών μηνών».

Συνήγορος 33χρονης στο MEGA: Ήθελε μόνο να περιποιηθεί την μικρή Μαρκέλλα

Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε ο Βασίλης Νουλέζας, ο συνήγορος της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή, τον βιασμό και την χορήγηση ναρκωτικών ουσιών στην 10χρονη Μαρκέλλα.

«Πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι η εντολέας μου που αντιμετωπίζει τέσσερις βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες και δύο πλημμεληματικού χαρακτήρα, δεν έχει ακόμη απολογηθεί. Είμαστε στο στάδιο ότι έχω λάβει τη δικογραφία, πρόλαβα να την αναγνώσω λίγο, ώστε να μου παράσχει εξηγήσεις για το τι ακριβώς συνέβη από 11 έως 13/06 οπότε και την επέστρεψε στην οικία της», ανέφερε ο κ. Νουλέζας.

Σε παρέμβαση του Νίκου Ευαγγελάτου ότι δεν επέστρεψε την μικρή Μαρκέλλα στο σπίτι της, και ότι της έδωσε λεφτά για να επιστρέψει, ενώ το παιδί παράπαιε από τη χρήση ναρκωτικών, ο κ. Νουλέζας απάντησε :

«Σε ό,τι αφορά στην ημερομηνία επιστροφής της ανήλικης, της οποίας ούτε καν το μικρό όνομα δεν θα πρέπει να αναφέρουμε και θα πρέπει να σεβαστούμε τα ψυχικά τραύματα που προκλήθηκαν από την άδικη συμπεριφορά που είχε η εντολέας μου. Θα λογοδοτήσει για τις πράξεις που πραγματικά τέλεσε αλλά όχι για εκείνες που τις αποδίδονται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης».

«Πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η κατηγορούμενη γνωρίζει πολύ καλά την οικογένεια της 10χρονης. Για αυτή τη δεκάχρονη και την οικογένεια έγινε πραγματογνωμοσύνη από την ψυχολόγο. Η ψυχολόγος καταλήγει ότι εκτός από την κούραση από το ηρεμιστικό που της χορηγήθηκε, καταλήγει και λέει για τις απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης και λέει για τον πατέρα που έκανε ερωτικές πράξεις με την νταντά, μπροστά στα παιδιά, με την οποία νταντά αργότερα συνήψε ερωτικό δεσμό και εγκατέλειψε την μητέρα της», συνέχισε ο συνήγορος της 33χρονης.

«Η 33χρονη γνωρίζει καλά την οικογένεια, γνωρίζει την ανήλικη, έχει ανήλικη θυγατέρα 7 ετών που είχε συναναστροφή με την 10χρονη και έμεναν στην ίδια πολυκατοικία. Πράγματι είπε ψευδώς στη 10χρονη ότι είχε συνεννοηθεί με τη μητέρα της. Όμως ο λόγος που κινήθηκε για την ανήλικη ήταν επειδή ήταν ατημέλητη, παραμελημένη, και δεν ζούσε με τον καλύτερο τρόπο εκεί», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Την παραλαμβάνει από το σχολείο λέγοντάς της ότι έχει συνεννοηθεί με τη μητέρα. Πηγαίνουν σπίτι, πιστεύοντας η ανήλικη ότι θα βρει το μικρό κοριτσάκι να παίξει. Τη φροντίζει, την κάνει μπάνιο, στη διάρκεια του μπάνιου την αγγίζει, την χαϊδεύει. Δεν υπάρχει το υποκειμενικό στοιχείο της αρπαγής. Δεν υπάρχει βιασμός. Το ηρεμιστικό το χορηγεί για να την ηρεμήσει γιατί ταράζεται από όλη αυτή την ιστορία και από την είδηση ότι καταζητείται αυτή η κυρία», είπε ακόμα ο κ. Νουλέζας.

«Ο ισχυρισμός της κατηγορούμενης ήταν να την φροντίσει και κυριολεκτικά να την σώσει από το οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο ζει. Δεν υπάρχουν σεξουαλικές πράξεις, ειδικά μετά τη χορήγηση του ηρεμιστικό. Δεν επιδοκιμάζω τη συμπεριφορά της», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

«Η εντολέας μου δέχεται ό,τι έχει διαπράξει. Όμως αρνείται ορισμένες κατηγορίες κακουργηματικές. Ζητά συγγνώμη από την οικογένεια και είναι διατεθειμένη να επανορθώσει. Πάντως αυτά που είπε ο κ. Κούγιας για κυκλώματα είναι ακραία ανυπόστατα και αυθαίρετα. Δεν έχουμε ανάγκη να συγκαλύψουμε κανέναν. Έχει η εντολέας μου μια ιδιαίτερη σεξουαλική κατεύθυνση. Εκδιδόταν με ζευγάρια. Τουλάχιστον μας αναγνωρίζεται το δικαίωμα της μεταμέλειας και της συγνώμης», τόνισε ο συνήγορος της 33χρονης.

«Γιατί δεν αφήνεται να κρίνει η εισαγγελέας αν έγινε αρπαγή; Το παιδί όταν την αποχαιρέτησε, της είπε σε ευχαριστώ, την αγκάλιασε και της είπε μακάρι να ήσουν η δεύτερη μητέρα μου. Μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα και περιμένετε να ολοκληρωθεί η ανάκριση», κατέληξε ο κ. Νουλέζας.

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024