Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ναταλία Δραγούμη: «Δεν θέλω να γκουγκλάρω το όνομα μου και να με βλέπω γυμνή»

Ναταλία Δραγούμη: «Δεν θέλω να γκουγκλάρω το όνομα μου και να με βλέπω γυμνή»

Η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα περιπετειώδη παιδικά χρόνια της και τις γυμνές φωτογραφίες της που είχαν διαρρεύσει. 

Η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα περιπετειώδη παιδικά χρόνια της και τις γυμνές φωτογραφίες της που είχαν διαρρεύσει.

Οι ερωτικές της σκηνές που είχαν ενοχλήσει την κόρη της

«Με τον Έντι έχουμε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στον ένατο μήνα. Ήταν 10 ημέρες πριν γεννήσω. Είμαι 20 χρόνια με τον Έντι. Ο σύζυγός μου είναι αρχιτέκτονας. Έλληνας είναι, απλά έχει βρετανικό διαβατήριο. Έχει μακρινή καταγωγή από την Ουαλία. Έχω δύο παιδιά. 17 η Κλειώ και 15 ο Φίλιππος.

Ήταν πολύ μικρή η κόρη μου. Μου είχε πει ότι δεν θέλω να γίνω ηθοποιός “γιατί εγώ θέλω να είμαι πιο πολύ με τα παιδιά μου” και γιατί “δεν θέλω γκουγκλάρω το όνομά μου και να με βλέπω γυμνή”. Ήταν πολύ σκληρά αυτά.

Κοίταξα να δω μήπως υπάρχει τρόπος να μη βγαίνουν αυτές οι φωτογραφίες. Ήταν της δουλειάς. Είναι σχεδόν υποκλοπή γιατί πολύ συχνά υπάρχει μία ερωτική σκηνή και την απομονώνουν κάποιοι. Είχε γίνει και δίκη και έχουμε κερδίσει πολλοί ηθοποιοί μαζί με τον “Διόνυσο”, που είναι για τα δικαιώματα των ηθοποιών. Γιατί κάποιος παλαιότερα έβαζε πληρωμή για να βλέπει ο κόσμος ηθοποιούς γυμνούς. Τότε πλήρωνες. Ξεκινούσαν οι δικές μας σκηνές τηλεοπτικές ή κινηματογραφικές και μετά πήγαινε σε σκληρό πορνό άλλων. Αλλά όλο αυτό…

Όλο αυτό με το διαδίκτυο είναι πάρα πολύ καλό αλλά έχει πολλά αρνητικά πράγματα όπως αυτό που έπεσε πάνω το παιδί μου. Είχε δει κάτι τέτοιες φωτογραφίες. Της το εξήγησα. Τώρα είναι καλά, αλλά τότε ήταν μικρούλα» εξήγησε η Ναταλία Δραγούμη.

Το «βαρύ» της επώνυμο

«Δεν θεωρώ ότι έχω τόσο μεγάλη ευθύνη γιατί δεν με μεγάλωσε κανείς λέγοντας μου πρόσεχε γιατί είσαι της οικογένειας Δραγούμη. Δεν μου το πέρασε ποτέ ο πατέρας μου αυτό επέιδή και εκείνος έκανε την δική του επανάσταση. Ήθελαν να ασχοληθεί με τα νομικά και εκείνος έγινε μουσικολόγος. Αυτό μου το πέρασε και μένα. Μου είχε πει χαρακτηριστικά ό,τι θέλεις να γίνεις ακόμη και σκουπιδιάρα εγώ μαζί σου» είπε ωστόσο παραδέχτηκε πώς το επίθετό της την έχει βοήθήσει.

 «Φυσικά με βοήθησε, δεν μου στάθηκε εμπόδιο. Είχα αρχικά πάντα μια θετική αντιμετώπιση αλλά δεν βασίστηκα σ’ αυτό, είμαι σκυλί στη δουλειά» συμπλήρωσε.

Δείτε εδώ την συνέντευξη της

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024