
Την Παρασκευή η συνάντηση Ντι Μάιο – Τσαβούσογλου στην Άγκυρα
Κατά την επίσκεψη -η οποία αρχικά έπρεπε να πραγματοποιηθεί σήμερα- ο Ντι Μάιο θα έχει συνάντηση με τον τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, και στη συνέχεια αναμένεται να απαντήσουν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων
Για μεθαύριο, Παρασκευή, αναβλήθηκε η επίσκεψη στην Άγκυρα του ιταλού υπουργού εξωτερικών, Λουίτζι Ντι Μάιο, όπως έκανε γνωστό πριν λίγο το ιταλικό υπουργείο Εξωτερικών.
Κατά την επίσκεψη -η οποία αρχικά έπρεπε να πραγματοποιηθεί σήμερα- ο Ντι Μάιο θα έχει συνάντηση με τον τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, και στη συνέχεια αναμένεται να απαντήσουν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.
Οι δύο άνδρες αναμένεται να συζητήσουν διμερή θέματα, τη σχέση ΕΕ- Τουρκίας, την αντιμετώπιση του κοροναϊού αλλά και τις εξελίξεις στη Λιβύη.
Σημειώνεται πως αρχικά η επίσκεψη επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Τρίτη, ωστόσο αναβλήθηκε, με τις ιταλικές διπλωματικές πηγές να το αποδίδουν σε αλλαγή του προγράμματος του τούρκου υπουργού Εξωτερικών.
- Αγίου Πνεύματος: Τι ισχύει για σούπερ μάρκετ, εμπορικά καταστήματα και δημόσιες υπηρεσίες
- Squat jumps: Οδηγός για αρχάριους
- Καιρός: Θερμοκρασίες έως 34 βαθμούς ανήμερα του Αγίου Πνεύματος – Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες
- 100 χρόνια Μέριλιν Μονρόε – Ακόμη και τα εσώρουχα της στο σφυρί στην πιο ιδιωτική δημοπρασία όλων
- Μην φοβάσαι το κλάμα: Μας κάνει καλό
- Από τα δισεκατομμύρια στα τρισεκατομμύρια – Τα χρυσά πρόσωπα των αγορών



