Βράνιες : «Αντίο ΑΕΚάρα, σε ευχαριστώ για όλα»
To αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ
Το δεύτερο αντί του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ είναι γεγονός από χθες, αφού η Ένωση αποφάσισε να… επιστρέψει από τώρα τον παίκτη στην Άντερλεχτ.
Έτσι κι αλλιώς ο Βόσνιος δε θα συνέχιζε στην Ένωση, μιας και οι Βέλγοι τον ήθελαν πίσω την 1η Ιουλίου, αλλά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε έτρεξε τις εξελίξεις.
Ο 31χρονος στόπερ πάντως έδειξε πως δεν κρατά κακία στην ομάδα όπου πέρασε τις καλύτερες στιγμές της ταραχώδους καριέρας του.
«Αντίο ΑΕΚάρα, σε ευχαριστώ για όλα», έγραψε στο Instagram δεχόμενος εκατοντάδες μηνύματα από φίλους της ομάδας που τον ευχαριστούσαν για την προσφορά του, αλλά και που εξέφραζαν το παράπονο για τη στάση του που οδήγησε στην απομάκρυνσή του.
- Ποιοι εργαζόμενοι θα δουν αύξηση μισθού στα τέλη του μήνα – Αναλυτικά παραδείγματα
- «Κράξιμο» σε Μίτσιτς στο Ισραήλ – Γιατί δέχεται σκληρή κριτική ο Σέρβος γκαρντ
- Τα ατυχήματα που μπορεί να πάθει ένας σκύλος
- Χίος: Συνελήφθη διακινητής μετά από καταδίωξη – Μετέφερε 36 μετανάστες
- Δάκρυσε όλο το Σικάγο: Στον ουρανό του «United Center» η φανέλα του Ντέρικ Ρόουζ (pics, vids)
- Μινεσότα: Οργή στους δρόμους μετά τη δολοφονία του 37χρονου Άλεξ Πρέτι από την ICE – Νοσοκόμος σε ΜΕΘ το θύμα


