Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιουβέντους – Νάπολι: Ο MEGAλος ιταλικός τελικός που θα καθηλώσει τους οπαδούς

Γιουβέντους – Νάπολι: Ο MEGAλος ιταλικός τελικός που θα καθηλώσει τους οπαδούς

Γιουβέντους και Νάπολι θα δώσουν μεγάλη μάχη στον αποψινό τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας και οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν ν' απολαύσουν το παιχνίδι στο MEGA (22:00)

Γιουβέντους και Νάπολι έχουν απόψε ραντεβού στο Ολίμπικο της Ρώμης με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Την μεγάλη αναμέτρηση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και οι Έλληνες φίλαθλοι, καθώς το MEGA θα μεταδώσει ζωντανά τον σημερινό αγώνα (22:00).

Η Γιουβέντους είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου αλλά απ’ την άλλη πλευρά η Νάπολι είναι αποφασισμένη να δώσει το 100% για να κάνει την έκπληξη κόντρα στους μπιανκονέρι.

Το μεγάλο ερώτημα για τον τεχνικό της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο είναι αν θα έχει στην διάθεση του τον Κώστα Μανωλά.

Ο διεθνής στόπερ είχε υποστεί θλάση σε προπόνηση των «παρτενοπέι» και έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για να θέσει εαυτόν στην διάθεση του προπονητή του.

Ο Μανωλάς εξέφρασε την επιθυμία να είναι στην αποστολή της Νάπολι για τον αποψινό τελικό και απομένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του Γκατούζο.

Όπως προαναφέραμε η Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου αλλά οι Ναπολιτάνοι με μπροστάρη τον Μέρτενς θέλουν να σηκώσουν την κούπα στην Ρώμη.

Η αποψινή μάχη της Γιούβε με τη Νάπολι «ξυπνά» μνήμες των επικών αναμετρήσεων των δύο ομάδων στην δεκαετία του 80, όταν η Ιταλία αποτελούσε πόλο έλξης για όλα τα μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Εκείνες οι μάχες έμειναν στην ιστορία και στις εξέδρες του Κομουνάλε και του Σαν Πάολο γίνονταν χαμός. Δύο τεράστιες ομάδες που είχαν στην σύνθεση τους δύο 10άρια που έγραψαν χρυσή ιστορία στο παγκόσμιο φουτμπόλ.

Στη Νάπολι ο Μαραντόνα και στην Γιουβέντους ο Πλατινί, με τον Αργεντινό και τον Γάλλο να χαρίζουν στιγμές μοναδικής απόλαυσης με το ταλέντο τους.

Επιστροφή όμως στο παρόν και στον αποψινό τελικό, με την επισήμανση πως αν οι δύο ομάδες έρθουν ισόπαλες τότε η κούπα θα κριθεί στα πέναλτι. Δεν υπάρχει παράταση καθώς η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε να μην επιβαρύνει τους παίκτες με έξτρα τριαντάλεπτο, μετά την διακοπή λόγω κοροναϊού.

Μπιανκονέρι και παρτενοπέι διεκδικούν σε… ουδέτερο έδαφος το Κύπελλο και θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως η Γιουβέντους είναι η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις στον θεσμό, καθώς έχει κατακτήσει 13 φορές το τρόπαιο ενώ η Νάπολι μετρά πέντε Κύπελλα.

Η ώρα του MEGAλου τελικού έφτασε και οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν απόψε (22:00) στο μεγάλο κανάλι την μάχη της Γιουβέντους με τη Νάπολι. Ραντεβού στο MEGA.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024