Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νάπολι - Γιουβέντους: Ο μεγάλος τελικός αύριο στο MEGA (22:00)

Νάπολι – Γιουβέντους: Ο μεγάλος τελικός αύριο στο MEGA (22:00)

Μια μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά έρχεται αύριο, Τετάρτη, στις 10 το βράδυ στο MEGA. Νάπολι και Γιουβέντους αναμετρώνται στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας με κεντρικά πρόσωπα τους Ρονάλντο και Μέρτενς. Ο Κώστας Μανωλάς προπονείται με τους Ναπολιτάνους, αλλά η συμμετοχή του είναι αμφίβολη

Μια μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά έρχεται αύριο, Τετάρτη, στις 10 το βράδυ στο MEGA. Νάπολι και Γιουβέντους αναμετρώνται στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας με κεντρικά πρόσωπα τους Ρονάλντο και Μέρτενς. Ο Κώστας Μανωλάς προπονείται με τους Ναπολιτάνους, αλλά η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Νάπολι και Γιουβέντους συναντώνται στον πρώτο τελικό την εποχή του κοροναϊού στις 10 το βράδυ της Τετάρτης. Το MEGA θα σας μεταφέρει όλα όσα θα γίνουν στη Ρώμη και το στάδιο Ολύμπικο στα 90 λεπτά, ή τα πέναλτυ, εφόσον χρειαστεί, καθώς εφέτος δε θα υπάρχει παράταση σε ισόπαλο αποτέλεσμα.

Στη Νάπολι προετοιμάζονται με τον Μέρτενς στο επίκεντρο. Ο Βέλγος ξεπέρασε Μαραντόνα και Χάμσικ και πλέον με 122 γκολ είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου. Ο πίμπε ντ’ όρο τον συνεχάρη δημόσια με μήνυμα του.

Οι Ναπολιτάνοι πάντως θα έχουν μια σημαντική απουσία, αφού ο γκολκίπερ Οσπίνα, πρωταγωνιστής στον ημιτελικό με την Ίντερ, θα απουσιάσει έχοντας συμπληρώσει κάρτες.

O Κώστας Μανωλάς προπονείται με το υπόλοιπο γκρουπ, ο Γκατούζο όμως είναι εκείνος, που θα κρίνει εάν θα ρισκάρει τόσο νωρίς να τον συμπεριλάβει στην αποστολή μετά τον μυϊκό τραυματισμό του.

Με ένα βίντεο αφιέρωμα στα Κύπελλα που έχει κατακτήσει στην ιστορία της, η Γιουβέντους μπήκε στο ρυθμό του αγώνα. Με όλα τα μεγάλα αστέρια του παρελθόντος σε δράση, η γηραιά κυρία του κάλτσιο θύμισε πάντως σε όλους πόσο διαφορετική ήταν η εφετινή διοργάνωση λόγω κορωνοϊού. Η κατάληξη όμως είναι ίδια και η δίψα για το 14ο Κύπελλο μεγάλη.

Ο τελικός θα είναι ευκαιρία και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σπάσει ένα ακόμη ρεκόρ κατακτώντας μετά την Αγγλία και την Ισπανία, όλα τα τρόπαια και στην Ιταλία. Θα είναι το 31ο στην τροπαιοθήκη του και το μόνο που θα του λείπει, θα είναι το παγκόσμιο Κύπελλο.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024