Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Παπαδημούλης, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο... Προυντόν

Ο Παπαδημούλης, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο… Προυντόν

Μπορεί να λένε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι όλα είναι καλά, ωστόσο, υπάρχει έντονη κριτική στον ευρωβουλευτή, Δ. Παπαδημούλη

Μπορεί επισήμως να θέλουν να επικοινωνήσουν ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι καλύπτουν τον Δ. Παπαδημούλη, όμως, η εικόνα αυτή είναι πλαστή.

Κι αυτό γιατί φαίνεται να υπάρχει σοβαρό ζήτημα για ευρωβουλευτή, μετά την ανάδειξη των στοιχείων για τα ακίνητα που διαθέτει τα οποία έως τώρα ανέρχονται σε 38. Το θέμα έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον  Αλ. Τσίπρα όχι τόσο για την οικονομική επιφάνεια του ευρωβουλευτή ο οποίος έχει διαδοχικές θητείες στο Ευρωκοινοβούλιο και στις Αντιπροεδρίες, όσο για τους  νοικάρηδες του, πρόσφυγες, μετανάστες, ΜΚΟ κτλ.

Σε αυτό το σημείο εστιάστηκε η κριτική στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή σε ποιους τα έχει νοικιάσει κι αν τους έχει ψάξει, από πού κρατάει η σκούφια τους και αν έχουν απασχολήσει ποτέ τις αρχές, ελληνικές και διεθνείς.
Κάτι τέτοια ακούγονται και συζητώνται μεταξύ των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης  οι οποίοι υπερτονίζουν την υπόμνηση στην ιστορική φράση του  Ζ. Προυντόν: «η ιδιοκτησία είναι κλοπή». Σαφώς αλλά  ο Γάλλος επαναστάτης που κάποια στιγμή μπήκε και στη  Βουλή (σς να μην τα ξεχνάμε αυτά) δεν είχε κατά νου την  πολύ- ιδιοκτησία αλλά τις μικρές γαιοπροσόδους οι οποίες δρούσαν  αποτρεπτικά στις προσπάθειες για τις εξεγέρσεις της βάσης.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024