Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., σε συνέχεια της σταδιακής επαναφοράς των δρομολογίων της, μετά τη χαλάρωση των περιορισμών στις μετακινήσεις, ανακοινώνει την επανέναρξη επιπλέον αμαξοστοιχιών στο δίκτυό της.
Ειδικότερα, από την Τετάρτη 17.06.2020, επανακυκλοφορούν οι παρακάτω αμαξοστοιχίες:
Η εταιρεία υπενθυμίζει σε όλους τους επιβάτες της ότι οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. πληρούν όλες τις προϋποθέσεις προστασίας για την υγεία και την ασφάλειά τους, καθώς και για την υγεία και την ασφάλεια του προσωπικού της.
Το προσωπικό χρησιμοποιεί τον απαραίτητο εξοπλισμό
Θερμικές κάμερες στους σιδηροδρομικούς σταθμούς Αθήνας και Θεσσαλονίκης
Υπάρχουν σημεία με αντισηπτικό σε κάθε βαγόνι όλων των αμαξοστοιχιών
Υπάρχει συνεχής εισροή φρέσκου αέρα σε όλες τις αμαξοστοιχίες
Γίνεται διαρκής αλλαγή φίλτρων αέρος σε όλες τις αμαξοστοιχίες
Γίνεται καθημερινή απολύμανση όλων των αμαξοστοιχιών
Υπάρχει έλεγχος στις επιβιβάσεις
Όλα τα εισιτήρια εκδίδονται ηλεκτρονικά
Υπάρχουν αναρτημένες αφίσες εντός των συρμών για την υπενθύμιση της αναγκαιότητας τήρησης της απόστασης
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας