Την Τετάρτη 17 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, η οποία θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις της σχετικά με τη συνέχεια του Champions League και του Europa League, δηλαδή το πού θα γίνουν τα παιχνίδια και με ποιο φορμάτ.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν σήμερα οι Times, το σενάριο για Final 8 τόσο στο Champions League όσο και στο Europa League πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα προχωρήσει.
Με το Champions League να φιλοξενείται στην Πορτογαλία, και συγκεκριμένα στη Λισαβόνα, και το Europa League στη Γερμανία, χωρίς να έχει ακόμα ξεκαθαριστεί η πόλη, αλλά με τις Φρανκφούρτη και Ντίσελντορφ να είναι οι δύο υποψήφιες.
Οι εκκρεμείς αγώνες των «16», ανάμεσά τους και η ρεβάνς Γουλβς-Ολυμπιακός, δεν είναι ακόμη σαφές πώς και πού θα διεξαχθούν.
Πάντως, η UEFA, για να αποζημιώσει τους Τούρκους (ο τελικός θα γινόταν στην Κωνσταντινούπολη), θα τους δώσει τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν τον τελικό του Champions League το 2024, καθώς οι προσεχείς τρεις τελικοί έχουν ήδη «δοθεί» σε Αγία Πετρούπολη το 2021, Μόναχο το 2022 και Λονδίνο το 2023.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.