Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαχαίρας: «Ο Καρέρα δείχνει εμπιστοσύνη σε νεαρούς παίκτες»

Μαχαίρας: «Ο Καρέρα δείχνει εμπιστοσύνη σε νεαρούς παίκτες»

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας μίλησε για τον Μάσιμο Καρέρα τονίζοντας πως ο Ιταλός τεχνικός προωθεί νεαρούς παίκτες

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας μίλησε στην κάμερα της Nova για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια στον Μάσιμο Καρέρα και την εμπιστοσύνη που δείχνει στους νεαρούς παίκτες του.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη της Nova, πριν από τους αγώνες του πρωταθλήματος, ο νεαρός άσος της ΑΕΚ αναφέρθηκε στον αγώνα με τους Κρητικούς (14/06, 19:15), ενώ παράλληλα αποθέωσε και τον προπονητή του για την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιστροφή στη δράση και την περίοδο της καραντίνας;

«Σίγουρα ήταν δύσκολη η περίοδος. Ήμασταν σπίτι μας. Μονο προπόνηση σε περιορισμένο χώρο μπορούσαμε να κάνουμε. Ευτυχώς γυρίσαμε πίσω και όλα καλά».

Για το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ;

«Ηταν από τις πιο ωραίες εμπειρίες στη ζωή μου. Ευχαριστώ τον προπονητή που με εμπιστεύθηκε. Ελπίζω να συνεχίζω να παίζω».

Για το γεγονός ότι τον χαρακτήρισε ως «παράδειγμα» ο Καρέρα;

«Αυτό ήταν το πιο ωραίο απ’ όλα. Κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα μου, το κατάλαβε ο κόουτς, τον ευχαριστώ πολύ για τα λόγια του. Συνεχίζουμε».

Για τις ευκαιρίες που δίνει ο προπονητής;

«Το θεωρώ πολύ ωραίο και σωστό. Λίγοι είναι οι προπονητές σε ομάδες που πρωταγωνιστούν που χρησιμοποιούν νεαρούς παίκτες. Το να το κάνει αυτό ένας προπονητής, που δεν είναι κιόλας Έλληνας, είναι ακόμη μεγαλύτερο κατόρθωμα».

Αν περίμενε να παίξει με τον Πανιώνιο;

«Ήταν λίγο ξαφνικό. Είχα κάνει μόνο δυο προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Με πήρε αποστολή και με έβαλε να παίξω κιόλας. Δεν είχα άγχος. Απ’ ότι θυμάμαι μου είχε πει να μπω και να παίξω όπως έπαιζα με τις Ακαδημίες. Να μη με απασχολεί τίποτα και να μην έχω άγχος».

Για την πρεμιέρα με τον ΠΑΟ;

«Ηταν δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε μείνει καιρό εκτός αγώνων, δεν ήταν εύκολο να βρούμε ρυθμό. Ηταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι και το αποτέλεσμα δίκαιο. Αν κερδίσουμε τον ΟΦΗ, που είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, θα έχουμε καλύτερη συνέχεια και θα πάρουμε τη 2η θέση και το Κύπελλο».

Για την εικόνα που έχει απ’ τον ΟΦΗ;

«Θεωρώ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Προσπαθεί να παίζει ποδόσφαιρο, δεν κλείνεται και θέλει να έχει την κατοχή. Θα μας δυσκολέψει. Ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα που τρέχει και θέλει να έχει την κατοχή. Σίγουρα θα πρέπει να το προσέξουμε. Να έχουμε εμείς τη μπάλα».

Για τον προπονητή του ΟΦΗ τον κ. Σίμο που τον είχε προπονητή στις Ακαδημίες της ΑΕΚ;

«Χαίρομαι που θα ξαναδώ τον παλιό μου προπονητή. Ήταν ο άνθρωπος ο οποίος με βοήθησε πάρα πολύ όταν ήρθα στην ΑΕΚ. Είναι πάρα πολύ καλός προπονητής και ελπίζω να τον κερδίσουμε».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024