Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάραγκερ: «Δύσκολα θα το πάρει η Λίβερπουλ του χρόνου»

Κάραγκερ: «Δύσκολα θα το πάρει η Λίβερπουλ του χρόνου»

Ο Τζέιμι Κάραγκερ μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα που καταλήγει στη Λίβερπουλ, αλλά και στο επόμενο το οποίο πολύ δύσκολα θα το κατακτήσουν οι κόκκινοι.

Η αγωνιστική δράση στην Αγγλία, ετοιμάζεται να επιστρέψει με τον Τζέιμι Κάραχερ να υποστηρίζει πως η Λίβερπουλ θα είναι η ομάδα που θα επηρεαστεί περισσότερο από όλες, από την απουσία του κόσμου από τις εξέδρες.

Όπως τόνισε ο παλαίμαχος άσος της Λίβερπουλ: «Δεν θεωρώ πως θα υπάρξει κάποια ομάδα που θα επηρεαστεί περισσότερο από την Λίβερπουλ. Είναι όμως μια από τις καλύτερες ομάδες, οπότε φαντάζομαι πως θα έχουν καλά αποτελέσματα.

Αν μου έλεγαν πως αυτό θα συνέβαινε την περσινή σεζόν, όπου η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ, έδιναν μάχη σώμα με σώμα με εννέα παιχνίδια πριν το τέλος, θα έλεγα πως θα το πάρει η Σίτι, γιατί θα μπορούσαν να αντεπεξέλθουν πολύ καλύτερα σε μια τέτοια κατάσταση.

Θεωρώ πως το Ανφιλντ έχει μια μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι της Λίβερπουλ. Επίσης πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο του Κλοπ, διαφέρει από εκείνο του Γκουαρντιόλα, καθώς χρησιμοποιεί την ενέργεια του κοινού, την ενέργεια της ομάδας και την ένταση που υπάρχει. Θεωρώ πως ο Πεπ χρησιμοποιεί ένα πιο τεχνικό στυλ».

Ο Κάραχερ πρόσθεσε πως «αυτός είναι ο λόγος που πιστεύω πως το συγκεκριμένο στυλ (σ.σ. κεκλεισμένων των θυρών) θα ταίριαζε περισσότερο στην Μάντσεστερ Σίτι και θα επηρέαζε την Λίβερπουλ περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα.

Έχω σοβαρές αμφιβολίες αναφορικά με το αν θα μπορέσει η Λίβερπουλ τη νέα σεζόν, να κατακτήσει τον τίτλο, αν δεν θα υπάρχει κόσμος και την επόμενη σεζόν, γιατί ο παράγοντας Ανφιλντ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις επιτυχίες της Λίβερπουλ, όχι μόνο στη Λίβερπουλ του Κλοπ αλλά και στη Λίβερπουλ των προηγούμενων ετών».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024