Τον έντονο προβληματισμό του για την προστασία των μαθητών εκφράζει ο διευθυντής του 2ου δημοτικού σχολείου Δραπετσώνας, εξαιτίας της δυσοσμίας που καλύπτει όλη την περιοχή.

Τον έντονο προβληματισμό του για την προστασία των μαθητών εκφράζει ο διευθυντής του 2ου δημοτικού σχολείου Δραπετσώνας, εξαιτίας της δυσοσμίας που καλύπτει όλη την περιοχή.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στο MEGA, παρέπεμψε για το θέμα στον αρμόδιο υπουργό Κωστή Χατζηδάκη, ενώ ο Νίκος Παπάς κάλεσε την πολιτεία να παρέμβει.

Μπορεί τα σχολεία να έκλεισαν, όμως η αγωνία των κατοίκων της Δραπετσώνας για τις ενδεχόμενες επιπτώσεις στην υγεία τους από την περιβαλλοντική «βόμβα» παραμένει λόγω της ανυπόφορης δυσοσμίας που προέρχεται από τις εγκαταστάσεις της Oil One.

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», ο διευθυντής του 2ου δημοτικού σχολείου Δραπετσώνας, υπογράμμισε πως ήδη προβληματίζεται για το τι θα γίνει σε περίπου 60 ημέρες, όταν θα είναι αναγκασμένος να αντιμετωπίσει την αφόρητη δυσοσμία έχοντας και τα παιδιά στο σχολείο.

«Είναι υποχρέωσή μου να μιλήσω και απλά να ενημερώσω τον κόσμο και να γνωστοποιήσω τοπ πρόβλημα».

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ερωτηθείς για την κατάσταση που επικρατεί στη Δραπετσώνα, παρέπεμψε στον αρμόδιο υπουργό, Κωστή Χατζηδάκη.

«Φαντάζομαι ότι μπορείτε να εντοπίσετε τον αρμόδιο υπουργό».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, κάλεσε την Πολιτεία να παρέμβει, ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

Οι κάτοικοι που έχτισαν τη ζωή τους στη Δραπετσώνα απαιτούν την άμεση λύση του προβλήματος με την απομάκρυνση των εγκαταστάσεων της Oil One και διαμηνύουν πως δεν θα ανεχθούν την υποβάθμιση της περιοχής τους.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr