Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πληροφορίες ότι ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση για Πρίγιοβιτς

Πληροφορίες ότι ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση για Πρίγιοβιτς

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αραβία, ο ΠΑΟΚ, κατέθεσε πρόταση στην Αλ Ιτιχάντ για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που αναζητεί ομάδα στην Ευρώπη.

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ιτιχάντ τη νέα χρονιά. Σύμφωνα με όσα αναφέρει αραβικό ΜΜΕ ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση στην Αλ Ιτιχάντ για την μεταγραφή του Σέρβου επιθετικού.

Ο Πρίγιοβιτς πολύ δύσκολα θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στην Αραβία καθώς η επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη το συντομότερο δυνατό Θυμίζουμε ότι η Αλ Ιτιχάντ, χρωστάει αρκετά χρήματα, στον Σέρβο επιθετικό, και αυτό του δίνει το δικαίωμα να κάνει προσφυγή, σύμφωνα με όσα αναφέρει το κοντινό του περιβάλλον. Οι άραβες ακόμα δεν έχουν δημοσιοποιήσει τις προθέσεις τους για τα χρήματα που θα αξιώσουν σε μια ενδεχόμενη πώληση του Πρίγιοβιτς.

Αν ο ΠΑΟΚ κινηθεί για την απόκτηση του με μεταγραφή ή με την μορφή του δανεισμού θα εξαρτηθεί από την θέση που θα καταλάβει στο πρωτάθλημα και φυσικά από το πλάνο που θα καταστρώσει το σωματείο για το τι ομάδα θέλει να δημιουργήσει τη νέα χρονιά.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024