Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς: Θέλουμε αήττητο πρωτάθλημα, είμαστε η πιο ποιοτική ομάδα

Μαρτίνς: Θέλουμε αήττητο πρωτάθλημα, είμαστε η πιο ποιοτική ομάδα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μάρτινς μίλησε για την αναμέτρηση με τον Άρη, τονίζοντας πως στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι ένα αήττητο πρωτάθλημα

Την Κυριακή (14/6, 21:30) ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Άρη στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την δεύτερη αγωνιστική της διαδικασίας των play offs. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την… άλωση της Τούμπας, βρίσκονται στο +17 από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ και οδεύουν προς την κατάκτηση ενός αήττητου πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μάρτινς μίλησε στην κάμερα της Novasports για την αναμέτρηση με τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας πως θέλει να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος χωρίς καμία ήττα.

«Φυσικά η κατάκτηση του πρωταθλήματος χωρίς να ηττηθούμε αποτελεί στόχο μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο στα πλέι οφ. Θέλουμε να αφήσουμε την υπογραφή μας σαν την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου και θα θέλαμε να συμβεί χωρίς καμία ήττα. Είναι σημαντικοί τομείς για εμάς η καλύτερη άμυνα, η καλύτερη επίθεση, γιατί αυτό αποδεικνύει πως είμαστε η πιο ποιοτική ομάδα».

Για τη μεταγραφολογία που αφορά παίκτες του Ολυμπιακού ανέφερε:

«Οι παίκτες μας είναι ελκυστικοί για άλλους συλλόγους, αλλά έχουμε χρόνο για να κάνουμε τον προγραμματισμό μας. Είμαστε σίγουροι πως η ομάδα θα αντιδράσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είτε πρόκειται για την άφιξη ή την αποχώρηση ενός παίκτη. Ο κύριος Μαρινάκης είναι πάντα στο πλευρό μας και είμαι σίγουρος πως θα βρεθούν οι λύσεις. Υπάρχουν πάντα εναλλακτικές, καθώς ακόμα και αν φύγουν κάποιοι παίκτες, υπάρχουν λύσεις. Θα είμαστε προετοιμασμένοι για να καλύψουμε οποιοδήποτε κενό προκύψει, με παίκτες που έχουν τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία του Ολυμπιακού. Η διοίκηση θα κάνει ό,τι καλύτερο σε οποιοδήποτε σενάριο».

Sports in

Το Σαν Μαρίνο… τρολάρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ» (pic)

Γέλιο προκαλεί πλέον η κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία… γλέντησε και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024