Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Όρθια στο Περιστέρι η Λαμία (1-1)

Όρθια στο Περιστέρι η Λαμία (1-1)

Ο Ατρόμητος έχασε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη απέναντι στη Λαμία και να ανέβει στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας των πλέι άουτ - Ορθια στο Περιστέρι η ομάδα του Μάντζιου, έμεινε ζωντανή για την 7η θέση.

Με την μπίλια να κάθεται στο «χ» (1-1) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τη Λαμία, για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 43’ με γκολ του Αντέτζο μετά από εκτέλεση κόρνερ, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάλο. Οι Περιστεριώτες στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησαν ευκαιρίες στα καρέ της Λαμίας για να πάρουν τη νίκη, αλλά δεν κατάφεραν να τις εκμεταλλευτούν, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί με το σκορ στο 1-1.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έχασε την ευκαιρία να πάρει το τρίποντο και να βρεθεί στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας των πλέι άουτ, με τον Ατρόμητο να φτάνει τους 33 βαθμούς και να πιάνει στην 7η θέση τον Αστέρα Τρίπολης. Υπενθυμίζουμε ότι οι Περιστεριώτες την πρώτη αγωνιστική δεν έπαιξαν με την Ξάνθη, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στην ακριτική πόλη, ενώ ο Αστέρας αγωνίζεται την Δευτέρα (15/6, 19:30) στην Τρίπολη απέναντι στον Πανιώνιο.

Από την άλλη, η Λαμία στάθηκε όρθια και έφτασε τους 31 πόντους, με την ομάδα του Ακη Μάντζιου να παραμείνει «ζωντανή» στη μάχη της 7ης θέσης.

Το πρώτο μισάωρο στο Περιστέρι ήταν… σούπα.  Ο Ατρόμητος από τη μία ήταν φανερά εκτός ρυθμού και οι παίκτες του έψαχναν τα πατήματά τους, αφού ήταν το πρώτο ματς που έδιναν μετά από τρεις μήνες. Από την άλλη, η Λαμία ήταν σε παθητικό ρόλο, θέλοντας να χτυπήσει στην κόντρα. Οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη στο χώρο του κεντρου, με αποτέλεσμα το ματς να μην έχει καθόλου ρυθμό και μοιραία ούτε φάσεις στις δύο εστίες.

Το σκορ ήταν κολλημένο στο 0-0 και όλα έδειχναν ότι το πρώτο ημίχρονο θα ολοκληρωθεί χωρίς κάποια μεγάλη ευκαιρία. Στο 43’ ωστόσο η Λαμία βρήκε γκολ από στημένη φάση και έβαλε… φωτιά στο παιχνίδι. Οι παίκτες του Μάντζιου εκτέλεσαν το κόρνερ που είχαν κερδίσει, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Ρισβάνη, πέρασε στο δεύτερο δοκάρι, ο Σασί την γύρισε στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Αντέτζο την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1. Η χαρά των φιλοξενούμενων, όμως, δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 45+4’ ο Ατρόμητος ισοφάρισε με ένα υπέροχο γκολ από τον Ροντρίγκο Γκάλο. Ο Σασί έκανε φάουλ έξω από την περιοχή στον Κιβρακίδη, ο Γκάλο ανέλαβε την εκτέλεση, πέρασε την μπάλα μαεστρικά πάνω από το τείχος και την έστειλε συστημένη στα δίχτυα της Λαμίας για το 1-1. Μέσα σε πέντε λεπτά ήρθαν τα πάνω – κάτω στο Περιστέρι, με το τέλος του ημιχρόνου να βρίσκει Ατρόμητο και Λαμία στο 1-1.

Sports in

Πώς έζησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το κρίσιμο πέναλτι του Ελ Κααμπί

Με κομμένη την ανάσα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολουθεί και ξεσπά μόλις η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα του Ντόουγκλας Λουίς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024