Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μουσική βόλτα» από τη Μαρίζα Ρίζου και τους Πυξ Λαξ

«Μουσική βόλτα» από τη Μαρίζα Ρίζου και τους Πυξ Λαξ

Πρώτη καλεσμένη στην τηλεοπτική συναυλία των Πυξ Λαξ στο MEGA, η Μαρίζα Ρίζου, τραγουδοποιός της νέας γενιάς που έχει αγαπηθεί πολύ από το ελληνικό κοινό, για τη μελωδική φωνή της και τα βαθιά αισθαντικά τραγούδια της

Πρώτη καλεσμένη στην τηλεοπτική συναυλία των Πυξ Λαξ στο MEGA, η Μαρίζα Ρίζου, τραγουδοποιός της νέας γενιάς που έχει αγαπηθεί πολύ από το ελληνικό κοινό, για τη μελωδική φωνή της και τα βαθιά αισθαντικά τραγούδια της.

«Ένα πλάσμα γεμάτο χαρά και εξωστρέφεια, να δούμε πώς αυτό θα ταιριάξει με τη δική μας εσωστρέφεια», είπε ο Φίλιππος Πλιάτσικας καλωσορίζοντάς την στην σκηνή.

«Ήρθα με τακούνια, αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν εξευτελιστικό να πέσω δίπλα σας, οπότε είπα να τα βγάλω», είπε εκείνη αστειευόμενη μόλις βρέθηκε στο πλάι τους.

«Θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ γιατί ήσασταν η πιο σπουδαία αφορμή να φύγω από την παρτιτούρα, γιατί έκανα κλασσικό πιάνο, και η λαχτάρα μου να παίξω το “Δε θα δακρύσω πια για εσένα”, με ανάγκασε να βγάλω μόνη μου το τραγούδι στο πιάνο, και μου άνοιξε έναν δρόμο που μπορεί να μην είχε ανοίξει. Θέλω να κάνω μια βαθιά υπόκλιση και να σας ευχαριστήσω πολύ», πρόσθεσε αποκαλύπτοντας το πόσο οι Πυξ Λαξ επηρέασαν την πορεία της.

Η όμορφη παρέα τραγούδησε στη συνέχεια το «Πάμε μια βόλτα», σε μουσική και στίχους της Μαρίζας Ρίζου, αλλά και το «Μέλυδρον» σε μουσική του αξέχαστου Μάνου Ξυδούς και του Νίκου Σπυρόπουλου και στίχους του Μάνου Ξυδούς. Γιατί είναι ωραία η θάλασσα, γιατί κινείται πάντα…

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024