Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ : Παρέμβαση στρατού για την απομάκρυνση του Τραμπ από τον Λευκό Οίκο προβλέπει ο Μπάιντεν

ΗΠΑ : Παρέμβαση στρατού για την απομάκρυνση του Τραμπ από τον Λευκό Οίκο προβλέπει ο Μπάιντεν

Συνοδεία… στρατού προβλέπει ο Τζο Μπάιντεν ότι θα φύγει από τον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ, στην περίπτωση που χάσει τις εκλογές του Νοεμβρίου και αρνηθεί να εγκαταλείψει τα καθήκοντά του

Συνοδεία… στρατού προβλέπει ο Τζο Μπάιντεν ότι θα φύγει από τον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ, στην περίπτωση που χάσει τις εκλογές του Νοεμβρίου και αρνηθεί να εγκαταλείψει τα καθήκοντά του.

Ο Μπάιντεν, μιλώντας στον Τρέβορ Νόα του Daily Show, ανέφερε ότι η μεγαλύτερη ανησυχία του είναι ότι ο Τραμπ «θα προσπαθήσει να κλέψει τις εκλογές».

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία αναφέρθηκε στα αβάσιμα σχόλια του Τραμπ, μέσω των οποίων επιχείρησε να συνδέσει την επιστολική ψήφο με την νοθεία, παρά το γεγονός ότι έχει και ο ίδιος χρησιμοποιήσει αυτή τη μέθοδο ψηφοφορίας, αλλά και στις καταγγελίες του, που δεν στηρίζονται σε αποδείξεις, ότι οι Δημοκρατικοί επιχειρούν να νοθεύσουν τα αποτελέσματα.

Νοθεία κατήγγειλε ο Τραμπ και το 2016

Πριν τις εκλογές του 2016 ο Τραμπ είχε ισχυριστεί ότι οι εκλογές είχαν «μαγειρευτεί» εις βάρος του και, ακόμη και μετά τον θρίαμβό του επί της Χίλαρι Κλίντον, και πάλι χωρίς στοιχεία, είχε υποστηρίξει ότι εκατομμύρια άτομα είχαν ψηφίσει παράνομα εις βάρος του. Υπολόγιζε, μάλιστα, ότι η νοθεία ανερχόταν σε 3 εκατομμύρια ψήφους. Ο αριθμός αυτός ταυτιζόταν με τη διαφορά του από την Κλίντον, η οποία είχε κερδίσει τη λαϊκή ψήφο, όχι όμως και το σύστημα του σώματος εκλεκτόρων που κρίνει τον επόμενο πρόεδρο.

Ο Μπάιντεν ανέφερε στον Νόα ότι έχει επεξεργαστεί τι θα συνέβαινε στην περίπτωση που ο Τραμπ αρνούνταν να παραδώσει την εξουσία, ενώ είχε χάσει στις εκλογές. Όμως δήλωσε σίγουρος ότι κορυφαία στρατιωτικά στελέχη θα παρανέβαιναν σε ένα τέτοιο σενάριο. «Είμαι πλήρως πεπεισμένος ότι θα τον συνοδεύσουν εκτός Λευκού Οίκου με σημαντικό αριθμό στρατιωτών», δήλωσε ο Μπάιντεν.

Ο Τραμπ φαίνεται να χάνει από τον Μπάιντεν στις περισσότερες δημοσκοπήσεις, με την προεκλογική καμπάνια του προέδρου να απαιτεί από το CNN να αποσύρει μια «ψεύτικη» δημοσκόπηση, σύμφωνα με την οποία ο νυν πρόεδρος έπεται του ανταγωνιστή του κατά 14%. Το CNN αρνήθηκε και υποστήριξε την εγκυρότητα των στοιχείων.

Πηγή: www.theguardian.com

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024