Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επιθυμεί τα παιχνίδια, τις επόμενες 9 αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε της σεζόν της Premier League, να διεξαχθούν με κόσμο. Όμως το υπάρχον πλάνο είναι τελείως διαφορετικό. Η Αγγλική Κυβέρνηση είχε αναφέρει ρητά ότι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε άδεια γήπεδα για την ασφάλεια της υγείας των φιλάθλων και των παικτών.
Σύμφωνα με το BBC, ομοσπονδίες αθλημάτων όπως του ποδοσφαίρου, του ράγκμπι, του κρίκετ και τη ιππασίας έχουν έρθει σε επαφή με την Κυβέρνηση, έτσι ώστε κάποια στιγμή να επιστρέψουν οι οπαδοί στις εξέδρες, με την λήψη επιπλέον μέτρων προστασίας.
Βέβαια, είναι αρκετά δύσκολο να ανάψει το πράσινο φως, για να γίνει αυτό. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι δεν αφορά την καθολική παρουσία στις εξέδρες, αλλά για ένα ποσοστό της χωρητικότητας του εκάστοτε γηπέδου.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.