Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έβγαλε στη σέντρα τον ΠΑΟΚ ο Αυγενάκης

Έβγαλε στη σέντρα τον ΠΑΟΚ ο Αυγενάκης

Ξεκάθαρος ο υφυπουργός για το θέμα του κόσμου στα γήπεδα και την ανεύθυνη στάση του ΠΑΟΚ. «Εκλογές το Φθινόπωρο» επανέλαβε ο Λευτέρης Αυγενάκης

Για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, έστω σε ένα ποσοστό, μίλησε σε κανάλι της Θεσσαλονίκης ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ξεκαθαρίζοντας πως θα πρέπει να υπάρχουν καθαρές κουβέντες από όλες τις πλευρές.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης με τις δηλώσεις του έβγαλε στη σέντρα τον ΠΑΟΚ για την ανεύθυνη στάση που κράτησε, για άλλη μια φορά, και στο θέμα του κόσμου στα γήπεδα. Θυμίζουμε πως αρχικά ήταν ομόφωνη η απόφαση της Σούπερ Λιγκ όμως στην τελευταία τηλεδιάσκεψη ο Μάκης Γκαγκάτσης εκπροσωπώντας τον ΠΑΟΚ άλλαξε στάση και τάχθηκε ουσιαστικά κατά της επιστροφής του κόσμου κάνοντας επίθεση στον Αυγενάκη!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε στις δηλώσεις του πως θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη η απόφαση της Σούπερ Λιγκ για να τεθεί επί τάπητος το θέμα κόσμου στα γήπεδα ενώ επανέλαβε πως οι εκλογές στις Ομοσπονδίες θα γίνουν το Φθινόπωρο καθώς είναι τελική η απόφαση της Κυβέρνησης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη στο TV100

«Ενώ έχω μια απόφαση της Super League που μου λένε ότι είναι ομόφωνη, στη συνέχεια βλέπω από κάποιους εκπροσώπους ή εκπρόσωπο ομάδας, να τορπιλίζει και να… πυροβολεί την απόφαση που όπως μου λένε, ήταν ομόφωνη. Μένει λοιπόν να ξεκαθαρίσει το όργανο αυτό, η διοργανώτρια αρχή της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, αν όντως αυτή η απόφαση είναι ομόφωνη, αν όντως θέλουν να την προχωρήσουν σοβαρά και οργανωμένα, αναλαμβάνοντας όλοι ένα κομμάτι ευθύνης. Και η διοργανώτρια αρχή και η πολιτική ηγεσία και η κοινότητα της χώρας. Καθαρές κουβέντες. Εάν αυτή η απόφαση εκπροσωπείται και από τους 14, τότε να προχωρήσουμε τη συζήτηση καθαρά και ωραία και έντιμα. Όχι μέσα ψηφίζω ναι και από έξω… πυροβολώ τον Αυγενάκη. Είναι πανεύκολο αυτό να συμβαίνει αλλά επιτρέψτε μου να σας πω ότι κάποια στιγμή καταντάει και λίγο κουραστικό».

Όσον αφορά το θέμα των εκλογών στις Ομοσπονδίες, σημείωσε ότι: «Είναι ξεκάθαρη η θέση της Κυβέρνησης ότι οι εκλογές θα πάνε τον φθινόπωρο, θέλουμε να υπάρχει δημοκρατικότητα, διαφάνεια και θα έλεγα και μεγαλύτερη νομιμοποίηση των διοικήσεων που θα προκύψουν στην ΕΠΟ».

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024