Νίκος Χαρδαλιάς: Θύμα «επίθεσης» με… νερό στη Θεσσαλονίκη
Θύμα επίθεση με... νερό έπεσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, από τη γνωστή Θεσσαλονικιά –αυτοαποκαλούμενη– παρουσιάστρια
Θύμα επίθεση με… νερό έπεσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, από τη γνωστή Θεσσαλονικιά –αυτοαποκαλούμενη– παρουσιάστρια.
Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα grtimes.gr, ο κ. Χαρδαλιάς γευμάτιζε με τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης όταν η παρουσία αντιλήφθηκε την παρουσία του.
Σύμφωνα πάντα με το grtimes.gr, η παρουσιάστρια αμέσως προσέγγισε τον υφυπουργό, αρχικά με φιλική διάθεση και ζητώντας να φωτογραφηθεί μαζί του.
Ωστόσο, εντελώς ξαφνικά πήρε ένα ποτήρι νερό και το πέταξε εναντίον του Νίκου Χαρδαλιά, αρχίζοντας να φωνάζει, ενώ το περιστατικό φέρεται να προσπάθησε να καταγράψει με το κινητό της τηλέφωνο η φίλη της.
Αμέσως επενέβησαν αστυνομικοί η οποίοι προσήγαγαν την παρουσιάστρια και μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν τελικά θα συλληφθεί.
Η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί την επικαιρότητα.
Πριν λίγο καιρό είχε επιτεθεί φραστικά σε αστυνομικούς που έκαναν ελέγχους για τα μέτρα περιορισμού του κοροναϊού, ενώ viral είχε γίνει και η αντιπαράθεσή της επίσης με αστυνομικούς, στον Λευκό Πύργο, στην αρχή της καραντίνας, ενώ μάλιστα ήταν μαζί της ο ανήλικος γιος της.
- 13η σύνταξη: Η τιμωρητική λογική μιας κατάργησης: «Δεν σας άρεσε; Σας την κόβουμε»
- Δύο μέτρα, δύο σταθμά: Σιγή ιχθύος από την ΕΕ για το Ισραήλ στη Μπιενάλε, «πρόστιμο» για τη Ρωσία
- Είναι το slow summer το μυστικό για καλύτερες διακοπές;
- Το Αιγαίο που πληγώναμε: Παράνομη αλιεία από τουρκικές μηχανότρατες καταγγέλλει το «Αρχιπέλαγος»
- Ο Γολγοθάς των γυναικών από την Ουγκάντα προς τη Μέση Ανατολή
- «Η κατάσταση μόνο θα χειροτερεύει» – Οι πυρκαγιές αναγκάζουν τους πυροσβέστες να κάνουν αδύνατες επιλογές
- Πολλοί άνθρωποι εμπιστεύονται την επιστήμη αλλά ασπάζονται θεωρίες συνωμοσίας – Γιατί;
- Το 40% των Ελλήνων με μια χρόνια νόσο – Από τα μεγαλύτερα ποσοστά πολλαπλής νοσηρότητας κατέχει η Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442