Αν μη τι άλλο ποδοσφαιρικοί αγώνες χωρίς θεατές… είναι είναι θέαμα που δεν έχουμε συνηθίσει. Ήδη αρκετές ομάδες τόσο από την Γερμανία, όσα και από τις άλλες χώρες προσπαθούν να βρουν… τρόπους για να γεμίσουν τις άδειες εξέδρες. Η Γιουβέντους σκέφτεται να… βάλει τα ολογράμματα του Κριστιάνο, αλλά και άλλων ποδοσφαιριστών στις εξέδρες. Μια σκέψη που δεν έχει υλοποιηθεί μέχρι στιγμής.

Ωστόσο, το ποδόσφαιρο έχει λείψει σε όλους και η επανέναρξη των πρωταθλημάτων είναι κάτι που ηχεί εξαιρετικά στα αυτιά όλων μας. Σίγουρα, όπως γράψαμε και παραπάνω ένα γήπεδο χωρίς φιλάθλους είναι κάτι που δεν αρέσει σε κανέναν αθλητή.

Ο Γκάρι Λίνεκερ μίλησε για την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης και έκανε ειδική μνεία στον αρχηγό της Μπαρτσελόνα, Λίο Μέσι.

Συγκεκριμένα, ο βετεράνος άσος έκανε δηλώσεις στο BBC Sport και τόνισε πως αν μη τι άλλο… ο Λίο Μέσι είναι ένας λόγος για τον οποίον θα απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο!

«Ο Λίο Μέσι, είναι μάλλον ο μοναδικός λόγος που θα απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο χωρίς τους φιλάθλους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Λα Λίγκα ετοιμάζεται για την επανέναρξη της, με την Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει την Μαγιόρκα. Πάντως ο Αργεντινός άσος είναι αμφίβολος για την άτυπη πρεμιέρα, καθώς αντιμετωπίζει μερικές ενοχλήσεις. Αναμένουμε την επίσημη ενημέρωση από τους Καταλανούς.

Γράψτε το σχόλιό σας