Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιγκρής στο MEGA: Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα - Είμαι πολύ αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης

Τσιγκρής στο MEGA: Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα – Είμαι πολύ αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης

Νέα δεδομένα συλλέγουν συνεχώς οι Αρχές σχετικά με την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι. Στενεύει ο κύκλος των υπόπτων για την βάναυση επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας έξω από τη δουλειά της στην Καλλιθέα. Η αστυνομία έχει στη διάθεσή της την καθαρή εικόνα της γυναίκας που της επιτέθηκε. Σύμφωνα με σκίτσο που δημοσιεύει […]

Νέα δεδομένα συλλέγουν συνεχώς οι Αρχές σχετικά με την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι.

Στενεύει ο κύκλος των υπόπτων για την βάναυση επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας έξω από τη δουλειά της στην Καλλιθέα.

Η αστυνομία έχει στη διάθεσή της την καθαρή εικόνα της γυναίκας που της επιτέθηκε.

Σύμφωνα με σκίτσο που δημοσιεύει «Το Βήμα της Κυριακής», η δράστις φορούσε μπεζ προς καφέ καμπαρντίνα, μαύρο παντελόνι, έφερε τσάντα πλάτης, είχε ξανθά μαλλιά (ίσως περούκα) και φορούσε λευκή μάσκα και μαύρα γυαλιά.

Ο εγκληματολόγος Άγγελος Τσιγκρής και η κλινική ψυχολόγος Άννα Κανδραράκη μίλησαν στην εκμπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA για τα στοιχεία που συνθέτουν το προφίλ της δράστιδος, μιας κοπέλας με λευκό όπως φαίνεται ποινικό μητρώο, που έδρασε με μεγάλη προσοχή και πειθαρχία.

Ο κ. Τσιγκρής, τόνισε αρχικά: «Ένας απαραβίαστος εγκληματικός νόμος, αναφέρει ότι δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Γίνεται από ανθρώπους και οι άνθρωποι είναι ατέλειες. Αν ψάξουμε τα κίνητρα του ανθρώπου, βρίσκεις έναν κύκλο ανθρώπων, που αρχίζουν και ερευνώνται, υπάρχει κίνητρο.

Πάντα ο άνθρωπος κάνει λάθη. Άφησε ίνχη, σημεία, άφησε πατημασιές, μια εικόνα στην κάμερα. Τέτοια εγκλήματα δεν έχουν προηγούμενες ποινικές εγγραφές. Είμαι πολύ αισιόδοξος και πιστεύω στις διωκτικές αρχές.

Η κυρία Άννα Κανδαράκη από πλευράς της, ερωτηθείς για το τόσο καλά οργανωμένο έγκλημα, ανέφερε πως: «Το πως μπορεί κάποιος να οργανώσει ένα έγκλημα δεν καθρεφτίζει την ψυχική του υγεία. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχει ηρεμία μέσα στη σκέψη σε δράστες τέτοιων εγκλημάτων. Βρίσκουν έναν τρόπο για εκδίκηση.

Κάνουμε μόνο υποθέσεις. Συνήθως όταν υπάρχει ψυχική νόσος, υπάρχει και ένα ιστορικό. Βλέπουμε ιδιαιτερότητες στη συμπεριφορά τους. Το οικογενειακό περιβάλλον πιθανόν να έχει κάποια δείγματα.

Τις περισσότερες φορές, όταν μιλάμε για μια διαταραχή προσωπικότητα, ένα βασικό στοιχείο είναι η απουσία ενσυναίσθησης και απουσία ελέγχου παρορμητικότητας»

Ο κ. Τσιγκρής, συμπλήρωσε ότι: «Διδάσκονται στη γενική εγκληματολογία. Υπάρχει ενημέρωση των σπουδαστών. Αυτές είναι υποθέσεις εγκλημάτων, κατά της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας του ατόμου.

Αν δεν έχεις δικογραφία στα χέρια σου, δεν μπορείς να γνωρίζεις. Είναι συνήθως εγκλήματα πάθους. Αντιζηλίες, αντεκδικήσεις, επιθέσεις τέτοιες αφορούν συνήθως, τέτοιες υποθέσεις»

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024