Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση με βιτριόλι : Στο μικροσκόπιο των Αρχών τρεις γυναίκες -Τι ζήτησε η 34χρονη

Επίθεση με βιτριόλι : Στο μικροσκόπιο των Αρχών τρεις γυναίκες -Τι ζήτησε η 34χρονη

Ένα βήμα πιο κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης, βρίσκονται οι Αρχές.

Ένα βήμα πιο κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης στην Καλλιθέα,  βρίσκονται οι Αρχές. Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους την εικόνα της από κάμερες ασφαλείας, την καταγεγραμμένη φωνή της όταν τηλεφώνησε στην εταιρεία ταξί, ενώ πλέον γνωρίζουν και τα μέσα μεταφοράς που χρησιμοποίησε.

Η μυστηριώδης γυναίκα  αποτυπώνεται στο σκίτσο της αστυνομίας και είναι θέμα χρόνου, το θύμα να αντικρίσει για πρώτη φορά μετά την επίθεση, την δράστιδα που κόντεψε να την σκοτώσει.

«Το Βήμα της Κυριακής» αποκάλυψε το σκίτσο της γυναίκας με το βιτριόλι, στο οποίο έχουν καταλήξει οι αρχές. Η δράστις φαίνεται να μεταφέρει το βιτριόλι σε μπλε παγούρι, η ίδια φοράει πιθανότατα περούκα, μαύρα γυαλιά, χειρουργική μάσκα, γάντια, καπαρντίνα, ενώ έχει και σακίδιο πλάτης.

Στο μικροσκόπιο της ασφάλειας έχουν μπει οι κλήσεις και τα μηνύματα στο κινητό της 34χρονης καθώς και οι συνομιλίες της στα social media. Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις είναι οι βασικές ύποπτες. Η μία γυναίκα είναι αλλοδαπή αλλά έχει ισχυρό άλλοθι, η δεύτερη ανήκει στο περιβάλλον της, ενώ η τρίτη φαίνεται ότι είχε διαφορές με την 34χρονη.

Στενεύει ο κλοιός

Η γυναίκα με το βιτριόλι πήγε στην Καλλιθέα για να στήσει ενέδρα στην 34χρονη, χρησιμοποιώντας λεωφορείο της γραμμής, το οποίο ήταν γεμάτο με κόσμο. Αποβιβάστηκε σε στάση πολύ κοντά στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας που εργάζεται η 34χρονη. Μπήκε στο κτίριο και περίμενε την Ιωάννα.

Μετά την επίθεση κινήθηκε αριστερά από την είσοδο του κτιρίου, διέσχισε τρέχοντας τη λεωφόρο Θησέως, πέρασε το διάζωμα και έφτασε στο ταξί που την περίμενε 500 μέτρα πιο μακριά από την άλλη πλευρά του δρόμου.

Όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα της Κυριακής» σκόπευε να πραγματοποιήσει την επίθεση μια μέρα νωρίτερα. Ωστόσο η 34χρονη γλίτωσε την πρώτη φορά επειδή έφτασε στη δουλειά της λίγα λεπτά πιο νωρίς.

Η οδηγός του ταξί μετέφερε και τις δύο φορές τη γυναίκα με το βιτριόλι κοντά στη λεωφόρο Ηλιουπόλεως σε νότια περιοχή του Παγκρατίου. Στη συγκεκριμένη περιοχή έχει γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί αν είχε σπίτι ή αν την παρέλαβε από το σημείο άγνωστος συνεργός της.

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται και η οδός Ακαδημίας, στο κέντρο της Αθήνας. Στις 26 Μαΐου αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, προσπαθώντας να βρουν στοιχεία για την επίθεση με το βιτριόλι. Σύμφωνα με τον Σκάι οι αστυνομικοί αναζητούσαν βίντεο από κλειστό κύκλωμα κάμερας που ίσως έχει καταγράψει την γυναίκα με το βιτριόλι η οποία φέρεται να μην φορούσε μάσκα το βράδυ που έκανε το τηλεφώνημα για να κλείσει ταξί για την επόμενη ημέρα.

Τι ζήτησε η Ιωάννα

Από την πλευρά της, η 34χρονη, ζήτησε, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της, να αναβληθούν τα χειρουργεία της, ώστε να είναι διαθέσιμη στην Αστυνομία.

Μιλώντας στο Star, ο δικηγόρος της Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής τόνισε ότι το αίτημά της είχε σχέση με την πορεία των ερευνών.

Η Ιωάννα, η οποία μπήκε το Σάββατο για δύο επεμβάσεις είχε ζητήσει τις τελευταίες μέρες να μη γίνουν χειρουργεία, ώστε να είναι διαθέσιμη στην Αστυνομία και να παράσχει βοήθεια, στην προσπάθεια να βρεθεί η δράστιδα. Σύμφωνα με τον κ. Αλεξανδρή η πολυπλοκότητα της συγκεκριμένης υπόθεσης λειτουργεί υπέρ της δράστιδος.

Σημείωσε δε, πως οι αρχές δεν αποκαλύπτουν όλα τα στοιχεία της συγκεκριμένης υπόθεσης. Ο κ. Αλεξανδρής μίλησε επίσης για την ψυχολογική κατάσταση της 34χρονης όπου δήλωσε πως η ίδια αγωνιά, αλλά θα ανακουφιστεί πολύ, όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Τι είπε η θεία της άτυχης κοπέλας

Η μητέρα της άτυχης Ιωάννας, στο μεταξύ είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Μιλώντας σε  εκπομπή του Σκάι, η θεία της 34χρονης, περιέγραψε τον γολγοθά της κοπέλας και εκτίμησε ότι η γυναίκα που της επιτέθηκε ήθελε να καταστρέψει την ομορφιά της.

«Η Ιωάννα ήταν η χαρά της ζωής. Δεν πάει πουθενά το μυαλό μας. Δεν είχε εχθρούς. Όσο κι αν προσπαθούμε δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιος το έκανε… Την κατέστρεψε πάντως αλλά πρέπει να μάθουμε ποιος το έκανε και γιατί. Τι μυαλό είχε αυτός για να της κάνει τέτοιο κακό», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τόσο μίσος. Καταστράφηκε η οικογένεια όλη. Είμαι μάνα και δε θα το άντεχα να πάθει τέτοιο πράγμα το παιδί μου. Η μητέρα της δεν φεύγει από δίπλα της ούτε λεπτό. Τους τρώει το γιατί… Η μητέρα της δεν είναι καλά… Κλαίει συνέχεια», είπε η θεία της Ιωάννας.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024