Οι ομάδες της EuroLeague πλέον έχουν επικεντρωθεί στον σχεδιασμό τους για την επόμενη χρονιά, μιας και η φετινή διακόπηκε οριστικά ελέω της πανδημίας του κοροναϊού.
Η μεταγραφολογία δίνει και παίρνει, με πολλά ονόματα να ακούγονται στην αγορά. Η Χίμκι από την πλευρά της ετοιμάζει τις δικές της κινήσεις και φαίνεται πως έχει «σταμπάρει» ήδη τον παίκτη που θέλει να ηγηθεί στο «4» τη νέα σεζόν.
Ο Άντονι Γκιλ, το όνομα του οποίου ακούγεται και για τον Ολυμπιακό, αναμένεται να αποχωρήσει από τη Χίμκι καθώς δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Ο αντικαταστάτης του, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει βρεθεί!
Πρόκειται για τον Ντέρικ Γουίλιαμς της Φενέρμπαχτσε, ο οποίος βλέπει τη θητεία του στην Κωνσταντινούπολη να τελειώνει. Οι άνθρωποι του ρωσικού συλλόγου θεωρούν πως στο πρόσωπο του Γουίλιαμς θα βρουν έναν άξιο αντικαταστάτη του Γκιλ και επιθυμούν την απόκτησή του.
Αξίζει να σημειωθεί πως ενδιαφέρον για τον Αμερικανό φόργουορντ ενδιαφέρεται και η Αρμάνι Μιλάνο.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο φίλαθλος της ΑΕΚ που έγινε viral για τον έντονο πανηγυρισμό του στο ματς με τον ΠΑΟΚ μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ για αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.
Ο Ολυμπιακός θα μάθει μετά την «μάχη» Μονακό – Μπάρτσα, την αντίπαλό του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και το φαβορί είναι ξεκάθαρο στην αυριανή αναμέτρηση
Σύμφωνα με σελίδα που ασχολείται με την στατιστική η Αργεντινή έχει την τέταρτο μεγαλύτερο ποσοστό προκειμένου να κατακτήσει το προσεχές Μουντιάλ και να υπερασπιστεί το «στέμμα» της.