Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει η μαρτυρία γυναίκας για το «τέρας του Κάβου»: Με βιντεοσκοπούσε και απειλούσε να με σκοτώσει

Συγκλονίζει η μαρτυρία γυναίκας για το «τέρας του Κάβου»: Με βιντεοσκοπούσε και απειλούσε να με σκοτώσει

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της επίθεσης  που έζησε επί τέσσερις μέρες μια νεαρή γυναίκα από τον αποκαλούμενο «δράκο του Κάβου» στην Κέρκυρα στην κατάθεσή της στην αστυνομία.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της επίθεσης  που έζησε επί τέσσερις μέρες μια νεαρή γυναίκα από τον αποκαλούμενο «δράκο του Κάβου» στην Κέρκυρα στην κατάθεσή της στην αστυνομία.

Η 34χρονη γυναίκα περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του 47χρονου στην Κέρκυρα, ο οποίος έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης για βιασμούς.

Σύμφωνα με τα όσα παρουσίασε η εκπομπή «Μαζί σου», η γυναίκα τονίζει «με χτύπησε, με κακοποίησε άγρια, με βιντεοσκοπούσε και με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει» υποστηρίζει στην κατάθεσή της η 34χρονη για την επίθεση του δέχτηκε.

Μιλώντας στους αστυνομικούς, η μαρτυρία της σοκάρει. Ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, ότι ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στο σπίτι που διέμενε με τον σύντροφό της το απόγευμα της 4ης Μαΐου.

«Κατάλαβα ποιος είναι, επειδή είναι φίλος με τον σύντροφό μου στο Facebook. Εγώ δεν ήθελα αυτόν άνδρα στο σπίτι μου, επειδή έμαθα ότι στο παρελθόν είχε βιάσει δύο Αγγλίδες…», λέει και συνεχίζει:

«Κοιμόμουν και ξαφνικά ξύπνησα. Διαπίστωσα ότι ο σύντροφός μου λείπει. Τότε κάποιος χτύπησε την πόρτα και είδα τον κατηγορούμενο. Μετά έφυγε για να επιστρέψει. Ισχυρίστηκε ότι ο φίλος μου είχε βγει και είχε πιει και έπρεπε να πάμε να τον πάρουμε. Περπατούσαμε αρκετή ώρα και με πήγαινε από χωματόδρομο. Φοβήθηκα» και κάπου εκεί ξεκινά ο εφιάλτης της 34χρονης.

«Με έπιασε από τα μαλλιά και με χτύπησε πολλές φορές στο κεφάλι» λέει στην κατάθεσή της για την αρχή της επίθεσης από τον 47χρονο. Περιγράφει ακόμα ότι κοιμήθηκαν στο ύπαιθρο σε μία καλύβα και την επομένη ο κατηγορούμενος τη βίασε.

Μιλώντας στην εκπομπή “Μαζί σου” ο δικηγόρος του 47χρονου μετέφερε την άποψη του κατηγορουμένου, ότι είναι αθώος.

Όπως ισχυρίζεται ο 47χρονος, η ερωτική πράξη ήταν συναινετική και ότι διώκεται για το δικαστικό παρελθόν του, τόσο από τα ελληνικά όσο και από τα βρετανικά ΜΜΕ.

«Εξέτισε την ποινή του και προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή» σημειώνει ο δικηγόρος του 47χρονου για τον πελάτη του.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024