Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίσκεψη του Αλκιβιάδη Στεφανή σε μονάδες και φυλάκια του Έβρου - Επιθεώρηση των μέτρων επιτήρησης

Επίσκεψη του Αλκιβιάδη Στεφανή σε μονάδες και φυλάκια του Έβρου – Επιθεώρηση των μέτρων επιτήρησης

Επισκέψεις σε Σχηματισμούς, Μονάδες και Φυλάκια στην περιοχή ευθύνης των Γ΄ και Δ΄ Σωμάτων Στρατού (ΣΣ), με σκοπό την παρακολούθηση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, πραγματοποίησε την Πέμπτη και την Παρασκευή ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, αλλά και με προφανή στόχο να επιθεωρήσει τα μέσα και τις διαδικασίες επιτήρησης των συνόρων και να τονώσει το ηθικό του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων

Επισκέψεις σε Σχηματισμούς, Μονάδες και Φυλάκια στην περιοχή ευθύνης των Γ΄ και Δ΄ Σωμάτων Στρατού (ΣΣ), με σκοπό την παρακολούθηση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, πραγματοποίησε την Πέμπτη και την Παρασκευή ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, αλλά και με προφανή στόχο να επιθεωρήσει τα μέσα και τις διαδικασίες επιτήρησης των συνόρων και να τονώσει το ηθικό του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ειδικότερα, ο υφυπουργός ξεκίνησε την επίσκεψή του από τον Έβρο και τα Πεδία Βολής και Ασκήσεων «ΠΕΤΡΩΤΩΝ» και «ΑΕΤΟΣ», όπου παρακολούθησε εκπαιδευτικές βολές και Τακτική Άσκηση.

Στη συνέχεια μετέβη διαδοχικά στις έδρες των XXIII ΤΘΤ και 31ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας, όπου πραγματοποίησε συσκέψεις με τους Διοικητές των Σχηματισμών, στις οποίες παρευρέθησαν και οι τοπικές Αστυνομικές Αρχές.

Επίσης, επισκέφθηκε το Κέντρο Εξομοιωτών Αρμάτων, όπου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητές του.

Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα των επισκέψεων της πρώτης ημέρας, ο υφυπουργός μετέβη διαδοχικά στα Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) «126», «1», «2», καθώς και στο Επιτηρητικό Παρατηρητήριο (ΕΠ) «ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΡΤΑ», όπου επιθεώρησε τις εργασίες κατασκευής, επέκτασης και ενίσχυσης τεχνητών εμποδίων και αμυντικών έργων.

Επίσης, συνάντησε στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που συμμετέχουν σε κοινές δράσεις με τα στελέχη του Στρατού Ξηράς.

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε τις έδρες του Δ΄ ΣΣ, του 2ου Λόχου Βάσης Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Ειδικών Δυνάμεων και του Τάγματος Εθνοφυλακής Εχίνου.

Κατά την επιστροφή του πραγματοποίησε επίσκεψη στο μνημείο του Λοχία Δημητρίου Ίτσιου, στα Άνω Πορόια Σερρών, ενώ στο πλαίσιο του διήμερου ταξιδιού του συναντήθηκε με το δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών, Ντίνο Χαριτόπολο.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024